Account
Logo
Zoeken
5.9 °C

Burgumer bedreigt motoragent

do 26 februari 2009, 9.43 uur

OPEINDE - Een 34-jarige Burgumer is woensdagochtend door de politie aangehouden omdat hij een motoragent had bedreigd. De Burgumer passeerde nabij de carpoolplaats in Nijega de motoragent en hij opende zijn autoruit en riep allerlei verwensingen in de richting van de motoragent.

De agent ging achter de Burgumer aan en gaf hem in de bebouwde kom in Nijega een stopteken. De bestuurder stopte en vanuit de geopende autoruit schreeuwde hij weer allerlei verwensingen en reageerde zeer agressief. Uiteindelijk reed de bestuurder verder. Op de Tsjerkeloane in Opeinde kreeg hij wederom een stopteken. De Burgumer stopte wederom en ontstak in grote woede.

De motoragent kon voorkomen dat de 34-jarige zijn auto uit kon stappen. Inmiddels waren er meerdere eenheden van de politie onderweg naar de Tsjerkeloane. Toen de versterking was gearriveerd, werd de Burgumer uit de auto gehaald en aangehouden. De verdachte ging ook na zijn aanhouding volledig door het lint. Hij werd dan ook met spoed overgebracht naar het politiebureau en daar ingesloten. De politie heeft de man professionele hulp aangeboden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws
regionaal nieuws

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar

Skûtsje De Broekophâlder gedoopt in Eastermar
regionaal nieuws

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen

Tweede editie Oldtimerdag in De Westereen