Account
Logo
Zoeken
7.7 °C

Asfalt A7 bij Beetsterzwaag hersteld

za 21 februari 2009, 2.22 uur

BEETSTERZWAAG - Van vrijdagavond 20 februari tot en met zondag 22 februari laat Rijkswaterstaat het door de vorst beschadigde wegdek van de A7 nabij de aansluitingen Beetsterzwaag én Heerenveen-west frezen en deels opnieuw asfalteren. In verband met de werkzaamheden zijn zaterdag 21 februari en zondag 22 februari de afrit Heerenveen-west (zaterdag vanaf 20.00 uur) en de toe- en afrit Beetsterzwaag afgesloten.

Om de overlast voor de weggebruiker zoveel mogelijk te beperken wordt beide weggedeelten strook voor strook gefreest. Er is dus altijd één rijstrook beschikbaar.

Werkzaamheden A7 Beetsterzwaag Rijkswaterstaat laat vanaf vrijdagavond 20 februari 20.00 uur op de A7 ter hoogte van Beetsterzwaag in de richting van Heerenveen de linkerrijstrook frezen over een lengte van 2500 meter. Het verkeer wordt over de rechterrijstrook en de vluchtstrook geleid. Zaterdag 21 en zondag 22 februari worden deze twee stroken gefreesd waarbij er op de rechterrijstrook een nieuwe laag wordt aangebracht bestaande uit dicht asfalt. Ook wordt de toe- en afrit Beetsterzwaag afgesloten.

Na de werkzaamheden geldt een maximumsnelheid van 90km/uur in verband met de veiligheid.

Werkzaamheden A7 Heerenveen-west Rijkswaterstaat laat vanaf vrijdagavond 20 februari 21.00 uur op de A7 ter hoogte van Heerenveen-west in richting van Joure de linkerrijstrook frezen over een lengte van 550 meter. Ook wordt er een tijdelijke toplaag bestaande uit dicht asfalt aangebracht. Het verkeer wordt over de rechterrijstrook en de vluchtstrook geleid. Rond zaterdagochtend 10.00 uur is de linkerrijstrook weer open.

Vanaf zaterdag 21 februari 20.00 uur tot en met zondag 22 februari zijn de rechterrijstrook, de vluchtstrook, een deel van de uitvoegstrook en de afrit Heerenveen-west afgesloten. Ook hier wordt het wegdek gefreesd en er wordt een tijdelijke toplaag aangebracht.

Omleidingsroutes Het verkeer wordt omgeleid via de eerstvolgende toe- of afrit. Gele borden geven de omleidingsroutes aan. De werkzaamheden kunnen langer duren afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Wat is de toekomst van Holwerd aan Zee?

Dat project gaat kopje onder  
76.6%
Heel misschien wordt het nog wat....  
2.6%
Ik hoop dat het doorgaat!  
20.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door

Bouwplannen aan Terpsterwei in Eanjum gaan door




regionaal nieuws

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie

Zorgen leefruimte Gomarus College bij ChristenUnie





regionaal nieuws

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'

Dokkumer (60): 'Ik wol myn rydbewiis net wer kwyt....'