Account
Logo
Zoeken
8.8 °C

Raad van Bestuur verlaat Pasana

di 1 april 2008, 14.56 uur

DOKKUM - De Raad van Toezicht en de Raad van Bestuur hebben verschillen van inzicht en de betrokkenen hebben besloten afscheid van elkaar te nemen. Dit betekent dat de heer Pruis, voorzitter van de Raad van Bestuur en de heer Koetje lid van de Raad van Bestuur, Pasana verlaten. Voorlopig worden de taken overgenomen door interim- bestuurder dr. E. Elsinga.

De verschillen van inzicht tussen de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht over het te voeren beleid, kwamen eind 2007 aan het licht, waarna in een mediationtraject werd getracht tot een oplossing te komen. Gedurende het traject zijn de taken van de Raad van Bestuur waargenomen door dr. E. Elsinga. Nu bekend is geworden dat er afscheid wordt genomen van de heren Pruis en Koetje, zal de interim-bestuurder het bestuur van Zorggroep Pasana de komende tijd op zich nemen.

Zorggroep Pasana omvat naast het ziekenhuis De Sionsberg de verpleeghuizen De Waadwente in Dokkum en Talma Hûs in Veenwouden en de verzorgingshuizen Dongeraheem in Dokkum, De Skûle in Metslawier, Spiker in Ternaard, Talma Hoeve in Veenwouden en De Stelp in Hollum op Ameland.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

regionaal nieuws

Stroomstoring treft deel van Dokkum

Stroomstoring treft deel van Dokkumregionaal nieuws

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM

Surfer van Lauwersmeer gered door KNRM