Logo
Zoeken
Zoeken
3.2 °C
Foto: Jilmer Postma

Politiemotor onderuit in Drachten

di 02 oktober 2007 09.34 uur

DRACHTEN - Dinsdag is rond 7.20 uur een politiemotor tegen een auto aangereden op de Zuiderhogeweg in Drachten. Een ambulance is ter plaatse gekomen en de motoragent is onderzocht door de broeders en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de auto kwam met de schrik vrij.

De motoragent was met zwaailicht en sirene onderweg naar een onwelwording op de A7. Ter hoogte van de oprit naar de A7 maakte een 30-jarige automobiliste uit Drachten tijdens het voorsorteren een onverwachte manoeuvre waardoor de politiemotor tegen de achterzijde van de auto reed. De vrouw wilde naar links, voerde haar knipperlicht om naar links te gaan rijden, maar reed plotseling naar rechts. Een kop-staartbotsing was het gevolg.

De motoragent ging onderuit en is per ambulance ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Omdat hij professionele motorkleding droeg, liep hij geen letsel op. Hij kwam, evenals de automobiliste, met de schrik vrij. Er ontstond materiële schade aan zowel de politiemotor als aan de auto. Bureau Ongevallenanalyse stelde een nader onderzoek in naar de toedracht van het incident.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....