Account
Logo
Zoeken
18.4 °C
Nieuwe Jongerenwerker Dantumadeel
© WâldNet |  Foto vlnr Christel van Hoorn; coördinator Welzijn, Wiebe Kootstra; nieuwe Jongerenwerker; Geertruida Kooistra; stagiair, Riekje Sangers; Kinderwerk, Benny v/d Wal; voormalig Jongerenwerker

Nieuwe Jongerenwerker Dantumadeel

wo 28 februari 2007, 18.06 uur

DAMWALD - Wiebe Kootstra is per 1 februari in dienst gekomen als Jongerenwerker bij Stichting Welzijn Dantumadeel (SWD). De SWD wordt door de gemeente Dantumadeel ingehuurd om het jongerenwerk in de gemeente te organiseren. Per 1 maart gaat zijn voorganger Benny van der Wal het jongerenwerk in Franeker oppakken omdat hij de behoefte had dichter bij huis zijn werk te doen.

Wiebe Kootstra was werkzaam als jongerenwerker in Leeuwarden. Verder vervuld hij nog een functie in het bestuur van SC FYTRIS, is hij mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van o.a. Befrijdingsfestival Leeuwarden, Wâldrock, FREEZ, en LIET. Hij gebruikt muziek en sport als belangrijke gereedschappen in zijn werk als jongerenwerker.

Tijdens zijn eerste inwerkperiode heeft Wiebe de jongeren van Dantumadeel met name leren kennen als een enthousiaste ploeg die wil investeren in hun eigen leefomgeving. Wiebe zal zijn agenda dan ook in grote mate laten bepalen door deze en andere jongeren. Hij wil graag de positieve kanten van de jongerencultuur belichten en ondersteunen. Wiebe zal regelmatig in 't Badhûs te vinden zijn en is bereikbaar voor allerhande vragen en suggesties die je als jongere of omgeving kwijt wilt.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws