Account
Logo
Zoeken
12.3 °C

Het Lauwersmeertoernooi van vv Kollum komt sterk terug

di 22 augustus 2023, 14.21 sportnieuws

KOLLUM - De 44e editie van het Lauwersmeertoernooi is in een nieuw jasje gestoken. Vanaf nu mag dit prachtige event de naam Vadeko Lauwersmeertoernooi heten. "We zijn natuurlijk erg blij met zo’n sponsor voor ons toernooi!" aldus Bauke Schat van VV Kollum.

Vorig jaar kon de 44e editie geen doorgang vinden in verband met te droge velden. Toen al kondigden we aan om in 2023 met een knaller terug te komen. Op 26 augustus maken we er dan ook samen een fantastische en sportieve dag van waarbij 's ochtends ook activiteiten en vermaak voor de jeugd worden georganiseerd zodat families/gezinnen gezellig samen naar sportpark Baensein kunnen komen.

Eén van die activiteiten is een clinic die kan worden gehouden door de opbrengst van de sponsorloop die is gehouden door onze vv Kollum-jeugd bij SC Heerenveen.

Nieuw is de opzet van het toernooi met 2 poules. En naast de inmiddels niet meer weg te denken versgebakken kibbeling zullen er nu ook food-trucks op het terrein aanwezig zijn. Nieuw en uniek is dat deelnemende ploegen op kosten van vv Kollum kunnen worden gehaald en gebracht door taxibedrijf Waaksma uit Kootstertille.

Sterk deelnemersveld

In twee poules wordt gestreden om mooie geldprijzen en uiteraard een finaleplek. De deelnemende ploegen zijn naast gastheer vv Kollum: FC Surhusterfean, Drachster Boys, Velocitas 1897, vv Drogeham, SC Veenwouden, SC Twijzel en sc Kootstertille.

De eerste wedstrijden beginnen om 13:00 uur en aanvang van de finale is gepland om 16:30 uur. De entree is vrij. Programmaboekjes zijn te koop voor € 1,00 en voor iedereen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een loterij met prachtige prijzen. Na afloop is er muziek en een gezellig samenzijn.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




Poll: College trekt handen af van Pride boot. Wat vind jij?

S!Nloze actie  
39.9%
Politiek ges!N  
6.9%
Wie heeft hier nu S!N in?  
30.8%
Dit zaakje s!nt  
8.5%
Jammer, toch S!Nvol om te doen  
13.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!