Account
Logo
Zoeken
23.9 °C
© Jochem Wiersma

Auto op zandbult als huwelijksstunt Damwâld

vr 7 juni 2013, 23.00 regionaal

DAMWALD - Bijna een jaar geleden gaven Otto Hoekstra en Baukje Hiemstra elkaar het ja-woord. De kameraden van Otto hadden als huwelijksstunt een "lelijke eend" in de woonkamer van de woning van het kersverse echtpaar gezet.

Metske Kooistra die samen met Pieter destijds hielp met de uitvoering van die stunt, trad vandaag in het huwelijk met Aly Damstra. Reden genoeg voor Otto en Pieter om weer groots uit te pakken. Metske die net als Otte een groot liefhebber is van de Citroën Deux Chevaux trouwde vrijdag in zijn eigen gele 2CV.

Durk, het zoontje van Metske en Aly, had gevraagd om een zandbak. Op de receptie kreeg Durk een emmertje en een schepje. "Ome Otte en Pieter" zouden voor het zand zorgen.
Metske kreeg op de receptie een grote trekkerband en een schop, daar zou hij dan een zandbak mee kunnen maken.

De combinatie van zandbak en Citroën, bracht Otto en Pieter op het idee om de auto op een zandbult te plaatsen.
Zandhandel BJ Visser bracht vrijdagavond om 20.00 uur 12 kub zand, genoeg voor een mooie zandbak. Daarna werd de Citroën op de bult geplaatst. De beide auto's van het bruidspaar werden ook nog met folie omwikkeld. Hiervoor werd per auto 300 meter folie gebruikt. De ene auto stond thuis op de oprit aan de Schwartzenbergstrjitte en de andere auto was volgens Metske "veilig" bij de brandweerkazerne gestalt.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws