Account
Logo
Zoeken
16.7 °C
Perfectie is streven bij Taptoe Drogeham

Perfectie is streven bij Taptoe Drogeham

do 6 juni 2013, 18.20 uur

DROGEHAM - Op sportpark ’t Doltsje in Drogeham vindt zaterdag 15 juni, voor de eerste maal een taptoe plaats. Nadat buurtdorp Harkema vier jaar geleden gestopt is met het organiseren van een Taptoe, neemt Drogeham het initiatief over.

Het bestuur van de stichting Taptoe Drogeham streeft voor haar Taptoe naar perfectie. Wetende dat perfectie niet bestaat en er altijd wel iets kan haperen, maar door de lijn van perfectie te volgen hopen wij bij de Top van de Nederlandse Taptoe wereld te horen.

Drogeham presenteert u een programma waar louter en alleen maar WMC toppers aan mee doen zoals; Takostu uit Stiens, Pasveerkorps uit Leeuwarden,
Drum & Bugle Corps Beatrix uit Hilversum, de Marchingband van D.V.S. uit Katwijk en Showkorps Wilhelmus uit Sliedrecht. Daarom durven we te spreken van
“een Taptoe met allure, spectaculair in muziek en show”!

Om een Taptoe te kunnen organiseren en de toeschouwers een avond te vermaken.
Met klank en show is heel veel geld nodig, daarom zijn wij bijzonder blij met de ondersteuning van onze sponsoren in zowel financieel als in natura en kunnen we niet – tegen een laag entreekaartje- de Taptoe organiseren zonder subsidies van de gemeente Achtkarspelen, Prins Bernhard Cultuurfonds Lammert Koopmans Stichting, Stichting Woudsend Anno 1816 en het Durk Pultrum Fonds.
Mede door deze sponsors en instellingen zijn wij er van overtuigd dat u een fantastische muzikale avond gaat beleven met Toporkesten uit geheel Nederland.

S ’middags om vier uur is de “Warming Up” met een Streetparade door het dorp Drogeham, hier zullen alle vijf de korpsen aan deelnemen.
S ’Avonds vanaf 20:00 zal de Brassband Combinatie DACAPO - Excelsior uit Drogeham - Surhuizum samen met wethouder Marten van der Veen de openingsceremonie voor hun rekening nemen waarna het programma met haar vele klankkleuren van muziek van start zal gaan.

De entreeprijzen zijn laag gehouden en tijdens de voorverkoop kunt u zelfs nog korting scoren.
In de voorverkoop kosten de Tribunekaartjes € 7,50 en aan de Kassa € 8,50
De staanplaatsen kosten in de voorverkoop € 4,00 en aan de Kassa € 5,00

Voorverkoop kaarten zijn te verkrijgen bij info@taptoedrogeham.nl en bij
SPAR Posthumus in Drogeham.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Basisscholen in de Trynwâlden samenvoegen tot één grote school?

Ja, één grote school is de beste oplossing  
16.7%
Nee, de dorpsscholen moeten behouden blijven  
54.3%
Deels, combineer enkele kleine scholen  
24.2%
Geen mening/weet niet  
4.8%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!