Account
Logo
Zoeken
29.5 °C

Benefietconcert in Damwâld voor Melanie

do 6 juni 2013, 13.48 regionaal

DAMWALD - Op 9 juni wordt in Damwâld een Benefietconcert gehouden voor Melanie Sijtsma uit Damwâld. Melanie is de vriendin van Nynke Tigchelaar (31) en Sjoukje Walda (20) die de organisatie van het benefietconcert in handen hebben. Met het concert wil men geld inzamelen zodat Melanie met haar familie naar Curaçao kan gaan om dolfijnentherapie te volgen.

Melanie Sijtsma is 12 jaar en werd geboren met het Down Syndroom. Toen ze anderhalf jaar was, heeft ze een zware hartoperatie gehad. In 2012 ging het weer mis en moest ze opnieuw een hartoperatie ondergaan. Na de operatie kreeg Melanie een hersenbloeding en daardoor kan ze niet meer goed lopen en praten.

Aan het benefietconcert werken onder andere Die Twa, Piter Wilkens, Anneke Douma, Griet Wiersma en de band Exposure mee. Omdat het een feest voor Melanie wordt, is er ook voor kinderen uiteraard van alles te doen. Zo komen er een clown en een schminkster en zijn er een springkussen en een suikerspinnenmachine. Het concert voor Melanie wordt zondagmiddag 9 juni van drie tot negen uur gehouden in een tent op het parkeerterrein van sporthal de Boppeslach in Damwâld.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws