Account
Logo
Zoeken
22.4 °C

Alle concerten Strawelte uitverkocht

ma 22 september 2008, 21.15 regionaal

DROGEHAM - Alle drie concerten van de bekende punkband Strawelte zijn uitverkocht. Het is uniek omdat er nu al geen enkele kaart meer te krijgen is terwijl de concerten pas over twee maanden plaatsvinden. De verkoop voor het concert in Iduna te Drachten zorgde al voor een record omdat daar nog nooit een optreden sneller dan in vijf dagen was uitverkocht. Voor het nieuwe DOK 18 in Dokkum is Strawelte ook meteen de allereerste band die 'uitverkoopt'.

Manager Klaas Land zegt verrast te zijn dat alles zo snel is gegaan. "Dit hadden we niet verwacht." Of er nog meer concerten aankomen blijft heel misschien nog de vraag. "Op dit moment houden we vast aan de drie optredens die er staan en plannen we er niks bij, al krabben we ons nu wel achter de oren...." Strawelte had zo'n twintig jaar geleden enorme faam in noordoost Friesland en de bandleden besloten onlangs om opnieuw op de bühne te gaan staan.

Naast de optredens verschijnen er in november ook nog een boek en dubbel cd van en over de band Strawelte en wordt daarvoor nog de nieuwe single 'De Mem fan Doutzen' opgenomen. WâldNet heeft overigens kans gezien om beslag te leggen op de laatste tien kaartjes voor Strawelte en deze zullen over een maand onder de lezers worden verloot.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws