Account
Logo
Zoeken
23.8 °C

Tribute Golden Earring Temporary Madness

KOLLUM - The Golden Earring schreef geschiedenis, als beste Nederlandse rockband aller tijden met een verbluffende lijst hits en internationale successen.

Als eerbetoon aan deze geweldige band brengt Temporary Madness niet alleen de hits die iedereen kent, zoals Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles, maar ook de diamanten en evergreens uit het verleden. De echte Golden Earring-fans zullen het geweldig vinden om Temporary Madness’ versie van Vanilla Queen, Madlove’s coming, She Flies On Strange Wings, Love is a Rodeo, Against the Grain en vele anderen te horen.

Gedurende 2 uur neemt Temporary Madness je mee op een rockende reis door de tijd. Vol inspiratie, energie en met een zeer giftige dosis enthousiasme, laat Temporary Madness zien dat ze hun naam meer dan waard zijn.

Temporary Madness wordt gevormd door 4 zeer ervaren muzikanten. De leadgitarist en de basgitarist zijn beide voormalige leden van de band “Cool Zero”. Deze band toerde met Golden Earring als voorprogramma in de jaren 2006 en 2007. Optredend op verschillende majestueuze podia zoals “The Heineken Music Hall” en vele anderen. De drummer heeft zijn vaardigheden geleerd van grootmeester Cesar Zuiderwijk zelf. Temporary Madness werd gecompleteerd met een leadzanger die meer dan 25 jaar ervaring op zijn stembanden heeft en ook zijn sporen verdiend heeft in de Nederlandse Rock-scene.

Met al deze 4 muzikanten vormen ze de band Temporary Madness. Een band die de rockgoden van de Lowlands Barry, George, Rinus en Cesar eert en je verrast met een verbluffend eerbetoon aan The Golden Earring!

Waar:Theater de Colle
Plaats:Kollum
Datum:23-09-2023
Aanvang:20.30 uur
 

Theater de Colle

Kollum