Account
Logo
Zoeken
22 °C

Noardeast-Fryslân verhoogt ozb en onderzoekt betaald parkeren

Publicatie: donderdag 13 juni

Reacties

Klaske uit Rinsumageast

Wel miljoenen uitgeven voor een AZC waar de burgers tegen zijn , en dan verhogingen doorvoeren waar ook de burgers weer de dupe van zijn allemaal aftreden en zelf maar gaan ondervinden van minder loon hoe dan alles nog te kunnen betalen. Wat een ondoordachte beslissingen

donderdag 13 juni
Denise Oud uit Dokkum

Een AZC levert juist geld op, ken je feiten. In Tytsjerksteradiel ontvangen ze bijna 1 miljoen euro voor ruimhartige opvang. Dus denk even na, Klaske, voordat je wat roept.

Like
donderdag 13 juni
waldbrother uit Damwâld

Inderdaad, dat levert weer geld op.

Like
donderdag 13 juni
doccum uit Dokkum

We worden toch al uitgeknepen. Dit kan er vast wel bij. Nog meer mensen naar de voedselbank.

donderdag 13 juni
advertentie

pietdiek uit Dokkum

Tja slechte keuzes door de ambtenaren en dan komen er onverwachte kosten om de hoek en worden wij de dupe. Betaald parkeren aan de rand van het centrum??... het centrum van Dokkum wordt al jaren minder ik zou zeggen ga zo door misschien dat er niks over blijft.

donderdag 13 juni
thirza uit Dokkum

Merkwaardig dat er jaar na jaar steeds bij kadernota in voorjaar tekorten dreigen te ontstaan.als de ozb verhoging door de raad is besloten blijken er daarna vaak weer meevallers te zijn die dan weer worden verspild aan onduidelijke projecten. Die gemeenteraad zou meer zelfreflectie moeten hebben en minder achter benw aanhobbelen.

vrijdag 14 juni
Gebruikers die het bericht niet kunnen lezen, kunnen ook niet reageren (op iets wat ze dus niet gelezen hebben). Word premium abonnee en geniet van alle voordelen en lees alles!