Account
Logo
Zoeken
24.7 °C

Bejaarde man uit Beetsterzwaag (83) beroofd van geld

Publicatie: 3 januari 2023, 12.14 uur

Reacties

isdatzo? uit Uithuizen

Dat is niet bejaard maar hoogbejaard.

3-1-2023
Polvo53 uit Drogeham

Is dat zo?
Is hoogbejaard niet 90+?

Like
3-1-2023
AlieBamie uit Drachten

Mooie bijdrage weer. Daar heeft iedereen wat aan.

Like
3-1-2023
isdatzo? uit Uithuizen

Goede zelfreflectie Alie.
Bij mijn weten niet Polvo.

Like
3-1-2023
advertentie

elcapitan uit Drachten

Een bejaarde, soms ook senior, is iemand van gevorderde leeftijd. Voor deze levensfase wordt doorgaans de leeftijd van 70 tot 80 jaar aangehouden, en is men ouder dan 80 jaar dan is men hoogbejaard.
"Maar wat maakt dit uit, wordt deze klotestreek hier anders van?" Als je opsporing ziet is er niet 1 blanke dader bij. Tuig van de richel.

Like
3-1-2023
Veggie uit Drachten

Wat een onzinnig anrwoord

Like
3-1-2023
isdatzo? uit Uithuizen

Dat zou je zeggen, maar in een eventueel requisitoir van de officier van justitie kan iets dergelijks het stukje pathos, als in ethos, pathos en logos, alleen maar ten goede komen als het slachtoffer hoogbejaard ipv bejaard wordt genoemd.

Like
3-1-2023
elcapitan uit Drachten

Zo, maar het leed wat een slachtoffer wordt aangedaan, of deze nu jong oud of bejaard is, veranderd daar niet door. Die zijn daar helemaal niet mee bezig. Dit soort opgezochte theorieën van jou komen interessant over maar snijden geen hout. Je wil alleen Wâtdnet de les lezen en gaat in deze geheel voorbij aan het door mij bedoelde leed.

Like
4-1-2023
isdatzo? uit Uithuizen

Ja al dat leed. Sjonge jonge jonge wat erg. Man man man, wat een toestand, vreselijk gewoon. En wat dom van mij dat ik daar niet eerder bij heb stilgestaan. Misschien zou dat het slachtoffer helpen om weer op te staan en zijn trauma's te vergeten en los te laten om weer met een gezonde en positieve blik naar de toekomst te kijken. Hoogbejaarde meneer van 83. Ik denk aan u!

Like
4-1-2023
elcapitan uit Drachten

Ik wist het wel zeker maar fijn dat u d.m.v. uw laatste reactie mij die bevestiging geeft. "Derealisatie komt nog met regelmaat voor, maar is gelukkig niet gevaarlijk" Sterkte er mee.

Like
5-1-2023
isdatzo? uit Uithuizen

aldus de door elcapitan opgezochte theorie (die geen hout snijdt)

Like
5-1-2023
hoeky uit Kollum

100.000 x waarschuwen is nog te weinig… Nooit nooit nooit je pas/pin meegeven of bekend maken ! 100.001 x nú gewaarschuwd!!

3-1-2023
TJW uit Bakkeveen

Tja de schuld van de slachtoffers zelf volgens U?
De criminelen zijn geslepen mannen die zo stoer zijn om kwetsbare ouderen te overtuigen dat ze van de Rabobank zijn. Ze weten precies wie bij deze bank een rekening heeft en ook spaargeld bezit, ze weten naam en geboortedatum van de slachtoffers en komen met een i.dentifier binnen.

Like
3-1-2023
nogffdit uit Buitenpost

... Totdat het zo'n iemand ZELF overkomt ! Tis weer zo makkelijk reageren omdat het een bejaarde is ! Mensen staan er niet bij stil dat ook zij ooit bejaard zullen raken en ook in de ratrace van het leven niet meer voor 100% mee zullen groeien ! En oplichters zitten vandaag de dag overal ! Het kan #iedereen overkomen. Maar zolang het die 'jou' of naaste (nog) niet overkomen is ... Klinkt lelijk maar je zou haast hopen dat t hen ook ooit overkomt.
Hoop trouwens dat uw moeder en jullie enigszins haar gebeurtenis van dezelfde strekking al een beetje te boven gekomen zijn.

Like
3-1-2023
advertentie

TJW uit Bakkeveen

Helaas niet. Het zit nog de hele dag in haar hoofd. Het gevoel van veiligheid in eigen huis is ook weg. Waar voorheen buren en bekenden zo binnen konden lopen, moeten ze nu aankloppen, want de deur zit op slot. In Friese dorpen is men dit niet gewend.

Like
3-1-2023
Kareltje uit Holwert

Het antwoord van een aantal reageerders zal zijn dat ze daar aan moet wennen dat brengt de tijd met zich mee, ik ben van mening blijven verzetten tegen deze idioten en er wel voor staan dat de achterdeur niet op slot hoeft omdat dit soort idioten meent hier te moeten huishouden.

Like
3-1-2023
Sainabu uit Drachten

Ik ben het volkomen eens met uw reactie meneer Kareltje en ook met de reactie van nogffdit. De eerste reacties die ik zojuist las, deden mijn bloed koken. Hoe durft men openlijk zo te reageren op een vreselijke ervaring van deze oude man. Wat een respectloze mensen schrijven op deze site, dat zou de modulator moeten verbieden. Bah, wat een domme lui.

Like
3-1-2023
Veggie uit Drachten

Wat een laaghartige gemene misdaad. En dan van die lullige, domme opmerkingen waar niemand wat aan heeft, zeker het slachtoffer niet.
Wens het slachtoffer alle sterkte!

3-1-2023
nogffdit uit Buitenpost

Een verademing dit loslopende wild zonder vaste woon- en verblijfplaats. Voortbewegend en verspreid door t hele land zonder enige schaamte profiterend van hun 'vrijheid'! (s/on) Heeft menig burger al heel wat moed uit kunnen putten.... NOT ! (s/off)

3-1-2023
stormrots uit Drachten

Ze zijn vast alweer op vrije voeten en de volgende bejaarde aan het oplichten welkom in Nederland waar misdaad loont!

Like
4-1-2023
gaatse uit Schapehals

Een VW Polo, dat zegt al genoeg. Laat me raden, ze hadden een trainingspak, nektasje en het het waren geen Gurbe of Piebe.

3-1-2023
Knakkerlijer uit De Westereen

Het was vwman.

Like
3-1-2023
Kareltje uit Holwert

Misselijkmakend naar rot volk, keihard afstraffen.

3-1-2023
eksteroog uit Eastermar

ze zullen dan wel in het prachtige opsporing lijstje van opsporing verzocht te vinden zijn, toch

3-1-2023
kaaskopje uit Marum

De 17 en 18 jarigen krijgen te maken met jeugd strafrecht.Die straffen zijn
licht.En de 23jarige blijft buiten schot.

Like
3-1-2023
Juistumus uit Drachten

Wat eem broekjes met die leeftijd, word hopelijk een flink strafblad. Dit soort losers mag je alle kansen afnemen.

3-1-2023
Koda uit 't Zandt

Doortrappen zielig tuig

3-1-2023
aussie2 uit Eastermar

Mooi die multicriminele samenleving!

3-1-2023
repelsteel uit Kollumersweach

Oude mensen hebben vaak geen idee
En ook geen internet
Ik zou landelijk een folder verspreiden
Die lezen ze vaak wel als er een dikke waarschuwing op staat
Op tv word de juiste doelgroep hier ook niet bereikt

3-1-2023
Frieskk uit Drachten

Gaat niet om waarschuwen. Gaat om deze tyfus mensen die dit doen. Opsporing verzocht staat er vanavond weer vol mee. Altijd dezelfde types.
Maar wat is de daadwerkelijke straf die deze types krijgen. Want je kunt deze drie wel oppakken maar bewijs maar eens wie wat gedaan heeft en of ze alle drie uberhaupt iets hebben gedaan.
Zal mij niet verbazen dat ze inmiddels weer in hun stadje rondlopen.

3-1-2023
Crispy uit Feanwâlden

Ik hoop dat mijn ouders (die ook op leeftijd zijn ) nog s Door dit soort mensen worden benaderd.. Als ze dan komen knuppel ik ze kapot. Zo doe je dat! Dat wordt revalidatie!

3-1-2023
machopluis uit Drachten

Bejaarden hebben geld dus opzich logische doelgroep. Zou raar zijn als een kind van 12 beroofd werd.

3-1-2023
nogffdit uit Buitenpost

Nog veel logischer zou zijn -> dat dit soort loslopend crimineel tuig, wat hier in de BVNL rondzwerft van hot naar her, héél snel oprot (of nog logischer eigenlijk uit wordt gezet !) naar landen van herkomst ! .... en daar de kluit gaat besodemieteren !!

Like
3-1-2023
Pzvw uit Oosterwolde

Wat een lelijk vooroordeel! Onze moeder werd op maandag 19 dec jl opgelicht in Bakkeveen. Op dinsdag 13 dec. Werd een andere oudere mevrouw opgelicht in Bakkeveen. Op dinsdag 20 dec werd een andere oudere mevrouw in Haulerwijk opgelicht en afgelopen woensdag 28 dec werd er een echtpaar in Bakkeveen opgelicht. Elke keer was er sprake van een jonge blanke goed nederlands sprekende man. Wat een onzin om te zeggen dat het wel om een asielzoeker/buitenlander zou gaan!

Like
4-1-2023
Windesheim uit Burgum

Gezien de opmerking : "Er wordt onderzocht of de aangehouden mannen hier ook als verdachte bij betrokken zijn" zijn ze al verdachte....

3-1-2023
Viezeasbak uit Gorredijk

Zonder vaste woon en verblijfplaats, een zwerver of azc er

4-1-2023
nokko22 uit Houtigehage

stem pvv weg met deze ratten

4-1-2023
TJW uit Bakkeveen

Leg eens uit? Wat heeft de PVV hiermee te maken?

Like
5-1-2023

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan