Account
Logo
Zoeken
13.7 °C

Weinig animo bij stille tocht Drachten

Publicatie: 22 mei 2004, 17.25 uur

Reacties

gogem uit Drachten

Barbara: ’Mensen denken zo te zien meer aan
zichzelf dan aan die ander’,
*************************
Dat is wel een erg makkelijke stelling.
M.i. heeft het meer te maken met het feit dat er tegenwoordig overal maar stille tochten voor worden gehouden.
Het maakt gewoon geen indruk meer.

22-5-2004
nijboer uit s'veen

ben het met gogem eens je kunt tegenwoordig overal wel een stille tocht voor houden.......alleen je bereikt er niks meer mee

22-5-2004
smoothy uit S'veen

Niet iedereen heeft dezelfde mening.
Je bent voor of je bent tegen

22-5-2004
geert001 uit Garyp

het zou tijd worden voor een stille tocht tegen het moslim terrorisme.

De Nederlandse soldaten doen in Irak heel goed werk. In tegenstelling tot de Amerikanen hebben de Nederlanders WEL draagvlak onder de locale bevolking.

Als het aan de Islam radikalen ligt dan wordt Europa een tweede Irak.

22-5-2004
advertentie

Barbara uit drachten

aan gogem,
misschien heb je wel gelijk dat het geen indruk meer maakt,maar het was niet die bedoeling om indruk te maken gogem maar een aanstoot te geven om na te denken,maar eigentlijk jammer toch dat het geen indruk meer maakt zoals je zegt.Ik schaam me hier niet voor dat we dit hebben gedaan.

22-5-2004
Barbara uit Drachten

aan geert,
ik zeg niet dat ik goedkeur wat daar gebeurt mbt het moslimterrorisme.Ik ben zelf als verzorgende in een oorloggebied geweest en daarna verandert je denkwijze een beetje en de kijk op dit soort dingen.Ik zal best een keer met jou hierover willen discussieren,lijkt me interessant.

22-5-2004
mdread uit Drachten

Zelf heb ik niet meegedaan omdat het op mij meer overkwam als een herdenkingstocht voor de dode soldaat uit NL door mensen die vergeten dat Saddam destijds door de VS aan de macht is geholpen, terwijl de Irakezen sterven bij bosjes door sadisten in uniform. www.infowars.com houdt je op de hoogte.

23-5-2004
mdread uit Drachten

En "gogem", dat zogenaamde moslimterrorisme heeft niets te maken met Irak. Het enige dat Saddam en Osama bindt is het feit dat ze allebeide kreaties zijn van de CIA. Dit is allemaal gedocumenteerd maar niemand neemt de moeite zich te verdiepen in de materie. http://www.infowars.com

23-5-2004
Barbara uit Drachten

aan mdread,
het kwam in de media uiteraard over als een herdenkingstocht aan de dode soldaat maar dat was dus niet de bedoeling,hier zat een ander gedachte aan vast maar de media maken er altijd iets anders van,jammer.Ik zal wel even naar de websites kijken die je noemde.

23-5-2004
mdread uit Drachten

Ja, kijk alsjeblieft op infowars.com.

24-5-2004
de Jong uit Friesland

Zo'n stille tocht helpt niks. Er moet daadwerkelijk iets GEBEUREN om dit soort dingen te voorkomen.

24-5-2004
mdread uit Drachten

Als je maar niet denkt dat de VN zo goed zijn. Die zijn nog erger dan de Amerikanen. Er wordt teveel poen aan verdiend en bovendien willen ze een wereldregering.

24-5-2004
ale uit wilhelminaoord

nederland wordt te zacht er hoeft maar iets te gebeuren of een of andere idioot staat wel op om iets te regelen.doe maar eens iets aan de euro die nekt de hele bevolking.maar daar hoor je niets over.
als er iets anders is hup hup stille tocht .doei een anders denkende nederlander.

25-5-2004
mdread uit Drachten

Natuurlijk hoor je niemand over de Euro. Want we gaan naar een globale "munt". De media zorgt ervoor dat iedereen die door heeft dat het een zootje is denkt dat ie de enige is zodat de elite/top door kan gaan met "empire building". Want iedereen wordt tegen elkaar uitgespeeld.

25-5-2004
advertentie

ale uit wilhelminaoord

tja,this al wat met die euro,dat nederland daar mee voorop moest lopen.
de hele infrastructuur gaat zo mooi naar zijn grootje....bodumloze put. dat kabienet wordt wakker voor de grote knaller.... faiet met alles.

25-5-2004
mdread uit Drachten

Dat kabinet heeft het te druk met het aan de leiband lopen van george bush die op zijn beurt weer voor zijn baasjes de hete kolen uit het vuur haalt in Irak.

26-5-2004
tokkie uit Ureterp

als je dan echt niets meer te doen hebt!

22-5-2009

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan