Account
Logo
Zoeken
14.1 °C

Red De Sionsberg: 'Dit is onacceptabel'

Publicatie: 1 augustus 2016, 17.05 uur

Reacties

jan61 uit Drachten

1 oplossing premie niet meer betalen verzekering opzeggen in januari!!
en de naam de Friesland ook weg.

1-8-2016
sjors33 uit Twijzelerheide

Hoe durven ze naam De Friesland zo te gebruiken. Een fries gaat zo niet om met zijn medemens.Dus kap met De Friesland.Hoop dat er vele volgen

1-8-2016
eelkje69 uit Dokkum

ik vraag me opnieuw af, speelt De Friesland een spelletje of hoe zit dat! Al eerder hebben ze drogredenen gebruikt om De Sionsberg naar de afgrond te duwen. Nu geven ze weer een reden op waarvan ik me afvraag: is dit weer een soort smoes om de Sionsberg op een zijspoor te ztten?
Nog niet zo lang gelden hieven de hoge heren en dames het glas op de nieuwe Sionsberg en een rooskleurige toekomst. Voor ons als leek valt het niet meer te volgen. Het zal wel weer om de centen gaan, zoals ook al eerder. En waarom kan de Friesland een contract van 5 jaar nu al opzeggen? Ik kan ook niet zomaar halverwege het jaar bij hun opstappen. Het lijkt er op dat ze willens en wetens van de Sionsberg af willen. Zeg als maatschappij nu eens eerlijk wat er aan de hand is en geef geen vage argumenten!! Maar ja De Friesland is ook niet meer zelfstandig, misschien zit grote baas Achmea er wel achter. Deze soap is te gek voor woorden, en dat over de ruggen van de pati

1-8-2016
harson uit Drachten

De friesland is een bedrijf geworden die alleen geld wil ontvangen
Zelfs een aanvullende verzekering voor de tandarts wordt niks meer uit vergoed
Ze vullen hun zakken en geven geen zorg en laten mensen gewoon weg rotten

1-8-2016
advertentie

aussie uit Noardburgum

De friesland heeft maar 1 doel voor ogen,het sluiten van de Sionsberg.

2-8-2016
jan61 uit Drachten

PREMIE NIET MEER BETALEN OPZEGGEN DE VERZEKERING
PER 1 JANUARI EN DE ZAKKENVULLERS DIE BOVEN IN HET KANTOOR ZITTEN VERTREKKEN!!!

2-8-2016
alias uit Dokkum

Tsja, uiteindelijk allemaal de gevolgen van de monopoliepositie van Achmea, oftewel de macht van het geld. Sinds de overname is de Friesland de Friesland niet meer, al draagt het nog wel die naam. In de veronderstelling dat de Friezen onnozel zijn... Durft men woord te houden en met man en macht over te stappen naar andere (kleine) verzekeraars? Let op: de spoeling is dun, maar er zijn nog wel een paar strijdbare maatschappijen die niet onder Achmea vallen!

2-8-2016
b75 uit Dokkum

Elders op deze site werd gesuggereerd dat weggaan bij de Friesland niets uithaalt...
Juist wel!! Geen klanten, geen macht!!
Als ze hier weinig verzekerden hebben dan hebben ze ook niets te zeggen....

2-8-2016
sharedan uit Burgum

kan iemand me vertellen wat dan de mogelijke winst is voor de zorgverzekeraar???? ik zie namelijk totaal niet wat ze er aan voordeel uit halen om te stoppen met de Sionsberg? naar mijn mening tot nu toe onzin de zorgverzekeraar te beschuldigen. want die worden volgens mij echt er niet beter van als ze met hun stoppen. maar als er geen uitweg is.. ook voor hun een niet gewenste situatie!

2-8-2016
rattie uit Burgum

WE MOETEN MASAAL OPZEGGEB BIJ DE FRIESLAND

2-8-2016
buitencor uit Buitenpost

De Friesland wil het beleid bepalen bij De Sionsberg. Ik dacht dat ze verzekeraar waren? Het beleid en de kwaliteit van de zorg is de verantwoordelijkheid van de leiding van het ziekenhuis en heeft hiervoor haar verantwoordelijkheid tegenover de inspectie Volksgezondheid. De Friesland heeft kennelijk meer belangen en speelt nu een bedenkelijk spel door onzekerheden te voeden!

2-8-2016
keeskraker uit 't Kret

Wie Betaald Bepaald.
Dit is wat velen nog nooit beseffen.

2-8-2016
hyper7 uit Hurdegaryp

contractbreuk dat gaat in de miljoenen lopen

2-8-2016
dongeradeel uit Drachten

Drie kapiteins op het schip Sionsberg? En een medische staf met specifieke wensen en eisen? Dat vraagt om een schipbreuk. Groot gelijk van de De Friesland om druk uit te oefenen.

2-8-2016
advertentie

kuifkabouter uit Dokkum

Wordt lid van het nationaal zorgfonds, die wil af van alle verschillende zorgverzekeraars en eigen risico, elke zorgverzekeraar heeft er dure directeuren etc zitten die wij ook betalen, zonder hun is ons eigen risico wel afbetaald..........
www.natinaalzorgfonds.nl

3-8-2016
kuifkabouter uit Dokkum

www.nationaalzorgfonds.nl

3-8-2016

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan