Account
Logo
Zoeken
23.2 °C

Kluis en sigaretten geroofd bij kraak Opende

Publicatie: 29 mei 2014, 10.19 uur

Reacties

uit Leeuwarden

Crossfreak,

Ik snap waar je heen wilt en moet toegeven dat het opvallend is. Maar ik wil ook opmerken dat Opsporing Verzocht niet geheel representatief is voor de statistieken.

Opsporing Verzocht is voornamelijk een selectie uit het geheel, waarbij voornamelijk de lastigste gevallen worden getoond. Dat zegt niet per se dat de meeste zaken door getinte mensen wordt gepleegd, maar meer dat vooral zij bij de lastigst op te lossen zaken betrokken zijn.

Opsporing Verzocht toont eerder aan dat getinte mensen geraffineerder te werk gaan ofwel beter zijn in 'onder de radar blijven', waardoor zij lastig te pakken zijn.

Om te kijken welke bevolkingsgroep vaker betrokken is bij misdrijven moet je cijfers bekijken, geen televisieprogramma's.

29-5-2014
kozak uit Augustinusga

Natuurlijk Crossfreak .Ze zijn zo gehaaid dat ze uitgebreid op de camera staan meestal. sommige bevolkingsgroepen kunnen ook heel goed scootertje rijden Ik durf wel te wedden wad de statistieken zijn Trouwens de goeie mensen uitgezonderd .Zijn ook wel onder de getinten Ook wel blank scheten

29-5-2014
kozak uit Augustinusga

Ik dacht dat wij in dit land vrijheid van mening en persvrijheid hadden Was mijn mening dan zo slecht?.Ik vertel heus geen leugens .hoor

29-5-2014
uit Leeuwarden

Kozak,

Er kunnen meerdere verklaringen zijn, op basis van de gestelde voorwaarden en regels. Waaronder:

- Geen racisme
- Geen overvloed aan spelfouten

Nou kan het direct met de vinger naar buitenlanders wijzen als racisme worden gezien. Echter, dan is de redactie behoorlijk wispelturig bezig aangezien dit soort reacties regelmatig blijven staan en bovendien worden er wel ergere dingen geplaatst.

Ook wanneer het op basis van de andere regel is, is de redactie wispelturig aangezien spelfouten orde van de dag lijken.


Overigens kent vrijheid van meningsuiting - hetgeen overigens niet letterlijk in de Grondwet staat; artikel 7 is vrijheid van drukpers - ook beperkingen, zoals gesteld in het wetboek van strafrecht: racisme, belediging, smaad en laster zijn gewoon verboden.

29-5-2014
advertentie

heerlijkhelderchemico uit Dokkum

Ja, als je zelf zielig en mislukt bent in het leven, dan is alles de schuld van de buitenlander.

Echt, totaal geen inzicht.. Als je het omdraait en je gaat brainstormen wat we aan buitenlanders hebben te danken, dan weegt die kant van de weegschaal toch wel zwaarder.Ik geloof dat de moordenaar van Vaatstra ook in de hoek van buitenlanders werd gezocht... dat hebben we geweten ook.

Pas een beetje op met die xenofobie. Is niet nodig en elke individuele buitenlander is ook weer anders. Zijn net mensen.

29-5-2014
kozak uit Augustinusga

Wat is xenofobie Wel eens gehoord van fobies Magic enz.Is dit roemeens or romeins

29-5-2014
frontaal uit Groningen


@kozak: Ik google het even voor je druk op link.

lmgtfy.com/?q=Xenofobie

29-5-2014
frontaal uit Groningen

@kozak: Ik google het even voor je.

lmgtfy.com/?q=Xenofobie

Als de link niet werkt even copy paste.

29-5-2014
kozak uit Augustinusga

En nu is er tyd voor een lekker tartaartje met weer extra uitjes. En nu ook Wodka met de Famelie Auf
wieder sehen

und auch viel spass En dus allemaal welterusten en morgen ook weer een mooie dag toegewenst

29-5-2014

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan