Account
Logo
Zoeken
20.7 °C

Man uit Gorredijk (48) reed racefietser aan

Publicatie: 28 mei 2014, 10.41 uur

Reacties

centraal uit Dokkum

Hoe dit precies gegaan is weet ik niet,maar er zijn veel racefietsers die vaak de verkeersregels aan hun laars lappen.Op het fietspad rijden?? Nooit van gehoord!! Een bel op de fiets?? Nooit van gehoord.Zeg je er dan wat van kun je vaak een grote bek krijgen.De man uit bovenstaande stukje krijgt nu wel snel het stempel van verdachte,maar misschien heeft deze man niks verkeerd gedaan en lag het(weer eens)aan de arrogantie van de wielrenners.

28-5-2014
premiumblue uit Tijnje

Op Omrop Frysl

28-5-2014
calimero77 uit Drachten

Rekening houden met anderen is voor hun te moeilijk of het interesseert ze gewoon niks.
Dat is 9 van de 10 keer het geval.

Als je ze tegemoet komt fietsen en ze zien dat ze af moeten remmen dan zie je ze al vloeken in zichzelf.
Alsof de ander al 20 meter van tevoren voor hun de berm in moet duiken.
Nou sorry dan,dat fietspad is ook van anderen,hou rekening met een ander of pak anders op met je racefiets.

28-5-2014
kadoenzo uit drachten

Ik zie in dit stukje niets over een lijnbus, wel een bus. Maar ik kan me soms ook dood ergeren aan de racefietsers die met het snot voor hun ogen de hele weg opeisen, voorrang nemen en veel te hard rakelings langs je heen scheuren. Doe dat lekker op een daarvoor geschikte plek, of hou rekening met de verkeerssituatie en mede weggebruikers.

28-5-2014
hardegarijper70 uit Hurdegaryp

De meeste racefietsers zijn asociale honden.
Ze fietsen op de rijbaan in plaats van op het fietspad, met drie of vier naast elkaar, dragen lang niet allemaal een helm, stoppen waar dat moet doen ze in de regel ook niet. Er zal in dit geval echt wel meer aan de hand zijn, reken maar dat die fietser ook fouten heeft gemaakt en naar alle waarschijnlijkheid een ontiegelijke grote bek gehad heeft (opgejut door die buiten zijn schoenen lopende smurf van een Sjekkie Knecht).

28-5-2014
sunnie uit Oudwoude

inderdaad de meeste racefietsers schreeuwen al voor dat ze op de fiets zijn gestapt,als ze perse zo snel ergens heen moeten,kunnen ze beter eerder van huis gaan.

28-5-2014
wrotter uit Drachten

Ik ben het wel een met de meeste reactie's dat heel veel racefietsers altijd "voorrang hebben" of nemen.Volgens mij is dat mede het gevolg van wetgeving waarin de (race)fietser zo goed word beschermt dat ie bijna onaantastbaar is in het verkeer. Het is een kwetsbare verkeersdeelnemer en als je daar als automobilist brokken mee maakt dan ben je in veel gevallen gewoon schuldig.

28-5-2014
28-5-2014
buriram uit Uithuizen

HELEMAAL MEE EENS
Recefietsers zijn altijd al in overtreding zij rijden meestal harder dan 25 klm per uur.
En het zijn ook associale weg gebruikers ik hou daar geen reken schap mee als ze voor mij zonder uit tekijken de weg op schieten dan hebben zij pech.
ik rij door als ik een raak dan stop ik wel.
En als zij nog een grotte bek op zetten dan trap ik de fiets ook nog aan strond.

28-5-2014
catweazle uit 't Lage van de weg

Hoezo aangereden? Lees In deze uiteenzetting als ook in het andere artikel beide keren dat hij zeer dicht langs hun is gereden, dat is heel wat anders dan iemand aanrijden.

29-5-2014

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan