Account
Logo
Zoeken
24.7 °C

GHB-slikker rijdt 18 rondjes om rotonde

Publicatie: 27 mei 2014, 14.00 uur

Reacties

sjors33 uit Surhuisterveen

voorwaardelijke rijontzegging van zes maanden. het blijft lachen hier in nederland

27-5-2014
drsj uit Drachten

heerlijkhelderchemico,

Er zit wel wat in wat je zegt hoor maar je gaat wel een brug te ver, niet iedereen wordt geboren in het mooie Dokkum in een modaal gezin enz..... Volgens mij weet jij alles beter en maak je nooit fouten. Sla jij in het weekend je vrouw en kinderen als je die al hebt en zondags natuurlijk met een harde vooraan in de kerk!!

27-5-2014
plafondservice uit Feanwâlden

ghb slik je niet, dat drink je :P

27-5-2014
kozak uit Augustinusga


En nu die vervloekte handelaren .die in die Drugsrotzooi aanpakken Anders maar exucutie peletons oprichten Het loopt de spuigaten uit Hier zijn rotzakken die een andermans kinderen naar de afgrond brengt En er ook noch bliksums veel geld aan verdienen AAAaaaAnpakken

27-5-2014
advertentie

heideroosv3 uit Feanwâlden

waarom mag je geen 18 rondjes om de rotonde rijden?
daar zijn rotondes toch voor?

27-5-2014
costa uit Surhuisterveen

h.h.chemico.
Uw verhaal is helder en veelal ben ik het er mee eens.

kozak.
Inderdaad, elimineren van de handelaren zou ook een oplossing zijn.
De vraag bij mij is steeds, hoe komt men er toe om drugs te bebruiken?

27-5-2014
heideroosv3 uit Feanwâlden

de vraag bij mij is steeds, hoe komt men er toe om alcohol te nuttigen en dan ruzie te zoeken of nog ff in de auto te stappen.

27-5-2014
drsj uit Drachten

Beste h.h.chemico ik begrijp gezien uw reactie dat u de lading van mijn bericht niet helemaal snapt. Jammer want gezien uw woordkeuze lijkt u mij niet een dom iemand.

27-5-2014
maf uit Jistrum

chemobak: makkelijk oordelen vanachter de pc, zonder de achtergrond te kennen. Ook niet iedereen staat even stevig in de schoenen.

Jammer dat het bij sommige zo ver moet komen om (met hulp) weer op het juiste pad te komen.

sterkte voor deze man!

27-5-2014
eksteroog uit Eastermar

chemico,wat zit je nou te lullen man,
die persoon waar het hier om gaat, is weer op het rechte pad

dat moet men zich bij jou nog maar afvragen
jij slaat je hier met jou gestoorde uitspraken
als een een gek om je heen

jij zit immers zelf ook aan de joints,wat heb jij deze jongen nou te verwijten ,helemaal niets

ga lekker stoomtreintje spelen joch

27-5-2014
kozak uit Augustinusga

Eksteroog wat ben jij bezeten van treintjes Als treintjes vroeger enkele reis gingen was je verloren Dus hou op met die treintjes

27-5-2014
cheese uit Ureterp

Raar land dat NL. Rij je zo stoned als een garnaal rond krijg je voorwaardelijk. Drink je 2 pilsjes ben je je rijbewijs een hele tijd kwijt.

28-5-2014
eksteroog uit eastermar

kozak,het zal jou misschien wel ontgaan zijn,maar wist jij de hobby van chemicootje nog niet

,hij maakte zich eertijds nogal uitermate druk om de spoorlijn trac

28-5-2014
kozak uit Augustinusga

Trouwens daar weer treinen laten rijden zou dus wel goed zijn voor de toeristen industrie Het is daar kommer en kwal

28-5-2014
advertentie

heerlijkhelderchemico uit Dokkum

Beste drsj,

Wat mij zo stoort is dat niemand meer weet wat eigen verantwoording is en dat het allemaal maar aan een ander ligt of de situatie. Ik vind dat zo triest.

Als niemand zijn eigen fouten erkent en alleen maar naar externe factoren wijst, waar zijn we dan met zijn allen mee bezig?


Dag eksteroog. Manlief al weer aan de bak en jij met je luie dikke reet voor gtst en koffietijd zeker? Wat heb je het ook druk. Maar ohw wee als er geld gestoken wordt in de toekomst, dat had jij beter op je bankrekening kunnen hebben, of niet soms? Hebzuchtig dom ding.
Een schele koe heeft nog meer inzicht. Wie zit er te wachten op de opinie van een werkloos thuisvrouwtje? Niemand toch? Zo wel duidelijk op wat voor plek jij staat.
Je kan ook een cursus doen, aan de bak gaan en jezelf ontwikkelen. Dan komt er een normaal geluid i.p.v. dat dom doelloze gezeik dat alles maar geld kost. Dat is wel zo achterlijk dom. Ik waarschuw je alleen maar, ik bedoel het goed.
28-5-2014
heerlijkhelderchemico uit Dokkum

Eksteroog, als jij GHB onder hetzelfde schaart als een jointje, dan kan je beter voor je eigen bestwil gewoon je onnozele klep gesloten houden. Wat een dom onnozel achterlijk ding ben jij. Ik heb er geen woorden voor hoe dom jij bent.

Walgelijke hebzuchtige mensjes vol jaloezie. Ik ken jouw soort en jouw soort moet je gewoon begraven. Weg ermee. Je kan zeker niet wachten totdat je van de weduwepensioen kan genieten van je mannetje? Domme luie huisvrouwtjes, ook nog denken dat hun mening er toe doet. Ja natuurlijk, daar luistert de wereld echt naar.


Dan hoef je hem ook niet meer te bevredigen natuurlijk, doe je toch al niet maar dan hoef je niet meer je best te doen om voor te komen dat geslachtsgemeenschap vies is of dat je hoofdpijn moet veinzen.
Kan je eindelijk weer lekker jezelf zijn toch? Mooi loontje en je hele leven geen klap uitgevoerd. Dat is eigenlijk ook best wel hard werken om zo lui te kunnen zijn...

28-5-2014

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan