20,9 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief

Zes agenten werken aan onderzoek Twijzel

Publicatie: 
donderdag 22 mei 2014

De politie werkt met zes mensen aan het onderzoek rondom de ingestorte dug-out in Twijzel. Dat heeft teamchef Tsjipke Hijlkema donderdagavond bekendgemaakt tijdens een persconferentie. Zowel de foren....

 

REACTIES

aan de docenten en kinderen is niet in kwestie om daar de schuld op te leggen ,stel noudat er zwaar sneeuwval in de winter komt en zelfde gewicht sneeuw op de dugout komt te liggen dan zou dit ook gebeuren ,de dugout behoort anders gebouwd te wezen en bouw toezicht houdt helaas dit soort bouwwerken in in keuring daar spoort het al aan anders waren deze dugouts al afgekeurt omdat ze dubbelwandig gebouwd dienen te worden om zo ook speciale ankers in muurtjes naar dak door te laten lopen zodat der meer dan 2000 kilogram op dak moet kunnen dragen

harley41 uit Oosthem | 22-05-14 | 22:16

DEze ducout had al stormschade opgelopen...dus die had er al lang niet meer mogen staan!

Geen woorden voor wat hier gebeurd is.
Sterkte voor familieleden en omstanders

solexmon uit Oudwoude | 22-05-14 | 23:17

Volgens mij is de dug-out donderdagavond om een uur of negen met een grote kraan uit de grond gehaald.

gerritpruts uit Twijzel | 23-05-14 | 01:30

Er zal wel 'gebrek aan structureel onderhoud icm stormschade' uit het onderzoek komen. Dat kan de organisatoe verweten worden, maar deze moet weer zien ondanks steeds verder slinkende subsidies het hoofd boven water te houden. Kortom, een samenloop van omstandigheden welke - zoals harley41 al aangaf - ook op een ander moment kon escaleren. Hoe het ook zei, er zal denk ik een goede afweging moeten worden gemaakt over wie 'de schuldige' is in dit verhaal. Hopelijk wordt dit geen 'schuld afschuiven en vinger wijzen', het kind komt er in ieder geval niet door terug en het ongeval heeft bij velen diep verdriet veroorzaakt. Ik wens iedereen in deze dan ook veel sterkte en wijsheid toe.

kweenie uit Lioessens | 23-05-14 | 12:34

Als je je materiaal niet kunt onderhouden en als het een gevaar vormt voor anderen,dan dien je het materiaal te verwijderen of in ieder geval gedegen af te zetten en niet met een lullig lintje.

Men was al 2 jaar(!) op de hoogte van de situatie en niemand heeft de geest gehad om in te grijpen.

Als ik dan zie dat nu ineens wordt ge

calimero77 uit Drachten | 23-05-14 | 12:48

Best wel kinderachtig dat mijn reactie is verwijderd. Ik had het e.e.a. netjes verwoord en het was geen onzin wat ik aan het verkondigen was. Als we niet eens meer onze gedachte er over mogen laten gaan zijn we een eind van huis.

stdcynisch uit Drachten | 23-05-14 | 14:30

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Nog geen account? Klik hier voor een nieuw account of klik hier om in te loggen

20,9 °C

Meting: 11.30 uur

8 inbraken

(30 dagen)

10 inbraken

(vorige maand)

 
 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden