Account
Logo
Zoeken
13.7 °C

Dongeradeel krijgt kinderburgemeester

Publicatie: 29 mei 2009, 0.40 uur

Reacties

centraal uit Dokkum

Lekker belangrijk allemaal!

29-5-2009
eizo uit dokkum

nog nooit zoveel gezeur gehoord donderdagavond,ze moeten zich schamen die raadsleden, ze zouden zich beter druk maken over andere zaken, want er zijn volgens mij wel zaken die meer aandacht vragen hier in Dongeradeel! en oh ja die 4000 euro geloof je zeker zelf wel dat het daar bij blijft, en al die on zichtbare kosten dan van alle ambetnaren die hier weer mee worden opgezadeld!!!

29-5-2009
deathdealer uit Dokkum

Zootje in Dongeradeel. Net als in de landelijke politiek maken ze zich druk om irrelevante zaken. Ik word zo moe van al die berichtgevingen terwijl de echte problematiek word vooruit geschoven.

29-5-2009
benbullo uit Ternaard

Kansloos..

29-5-2009
advertentie

meissiej uit de walden

ze vint? Chirstenunie?

Nederland wordt steeds dommer..
Maar over die kinderburgemeester, moet je je eens indenken hoe zo'n kind zich gaat voelen, als hij/zij de burgemeester is van Dongeradeel! Doen kinderen ook nog eens iets positiefs!

29-5-2009
parkiet uit Wierum

Tjonge, jonge, jonge, ik weet dat de politiek zich als kleuters gedraagt, maar dit slaat alles. Wat draagt dit nu bij aan de samenleving? Ik ga voortaan niet meer stemmen voor een gemeenteraad.Ik heb het echt gehad.

30-5-2009
pinguintrucker uit Niawier

ik ben er inmiddels ook al schijtziek van dat geklungel en geouwehoer bij de gemeente. en stemmen doe ik dus ook nooit meer. ik ga liever werken voor mijn geld, zouden ze daar ook eens moeten proberen!

30-5-2009
opropwrotter uit Anjum

Vroeger hadden Van Kooten en de Bie de tegenpartij. Misschien iets voor pinguintrucker en parkiet? Volgend jaar hebben we weer gemeenteraadsverkiezingen. Werken in de gemeenteraad.

31-5-2009
parkiet uit Wierum

Wel opropwrotter, ik zou dat niet uit de weggaan. Ook al zou ik me aan dit soort toestanden groen en geel ergeren. Ieder zijn mening, maar het getuigd niet van een groot verstand als je dit soort idiote toestanden toe laat in een ''serieuze'' maatschappij.

31-5-2009

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Inloggen

Nog geen account? Meld je gratis aan