7 °C
PRODUCTIEMEDEWERKER METAAL

Organisatie:

Functie:

Productiemedewerker metaal

Plaats:

Gorredijk

Omschrijving:

Was jij "vroeger" al niet uit de garage weg te slaan omdat je het prachtig vond om te knutselen met metaal? Kon jij met je handen maken wat je ogen zagen? En is je passie voor het maken van dingen en het werken met machines alleen maar gegroeid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Gorredijk zijn wij op zoek naar een productiemedewerker met technisch inzicht! Met jouw werkzaamheden draag je bij aan het hele productieproces van het produceren van metalen beugels en klemmen.

Wat ga je doen?
Op de productieafdeling van onze opdrachtgever worden metalen beugels en klemmen van ruw materiaal tot aan een geassembleerd eindproduct geproduceerd. Als productiemedewerker metaal ga je meewerken aan alle stappen van dit productieproces. De nadruk komt te liggen op de eerste productiestappen; het knippen van metalen strippen en het vormen en (punt)lassen hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het instellen, controleren en bedienen van machines, het uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles en het netjes en schoonhouden van de werkomgeving, machines en gereedschappen. Het gaat om een uitdagende en diverse functie bij een groeiend bedrijf.

Wat krijg jij?

  • Een fulltime dienstverband tegen een marktconform salaris, op basis van opleidingen en werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende functie bij een groeiende organisatie;
  • Je salaris wekelijks uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent bekwaam in het bedienen van machines;
  • Je hebt een positieve instelling en kunt zelfstandig werken;
  • Je hebt technisch inzicht.

Waar kom je te werken?
Onze opdrachtgever uit de omgeving van Gorredijk is een specialist op het gebied van industriële slangklemmen. Dit mooie eindproduct wordt wereldwijd geleverd aan diverse klanten. Het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgever zit hem in de continue focus voor kwaliteit en service. Met al meer dan 35 jaar aan ervaring in deze groeiende markt is onze opdrachtgever een betrouwbare en flexibele partner gebleken voor haar klanten.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken, of neem contact met ons op. Is dit niet helemaal wat je zoekt maar ben je toch op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan ben je van harte welkom.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

07-01-22 - Gorredijk

Productiemedewerker metaal

05-01-22 - Surhuisterveen

Financieel controller

04-01-22 - Drachten

Accountmanager

02-01-22 - De Westereen

Allround kachelmonteur

22-12-21 - Lauwersoog

Monteur Technische Dienst

20-12-21 -

Productiemedewerker

20-12-21 - Burdaard

Kozijn- en dakkapelmonteurs

20-12-21 - Burdaard

Timmermannen

15-12-21 - Drachten

Vrijwilliger (tegen vergoeding)

10-12-21 - Lauwersoog

Agrarisch magazijnmedewerker

08-12-21 - Holwerd

Schoonmaak(st)er

07-12-21 - Drachten

Meewerkend voorman lasafdeling

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.