4,2 °C
VERKOOPMEDEWERKER SPORTZAAK

Organisatie:

Functie:

Verkoopmedewerker Sportzaak

Plaats:

Tzummarum

Omschrijving:

Ben jij de verkoopmedewerker die we zoeken? Het ene moment geef je een klant advies over nieuwe sportschoenen of het juiste trainingspak, een moment later ben je bezig om de winkel weer netjes te maken. Natuurlijk zorg je er ook voor dat de binnengekomen voorraad zo snel mogelijk in de winkel hangt. Zie jij deze baan bij een sportwinkel wel zitten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag bij een sportzaak in Marum. Als verkoopmedewerker ben jij hier het visitekaartje van de winkel. Je spreekt binnenkomende klanten aan en zorgt ervoor dat zij zich welkom voelen. Je beantwoordt vragen, helpt klanten met het passen van bijvoorbeeld sportschoenen of sportkleding, geeft advies op het gebied van sportkleding voor diverse sporten, zoals voetbal, korfbal en streetdance. Door jouw hulp verlaten klanten uiteindelijk met een glimlach en het juiste product de winkel. Kun jij mooi weer verder met het bijvullen van de winkelvoorraad!

Je werkt als verkoopmedewerker 6 tot 12 uur per week. De werkdagen zijn in overleg, maar verwacht wordt dat je in ieder geval op zaterdagen beschikbaar bent. Daarnaast val je mogelijk in bij ziekte of vakanties. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk ook de winkel opent en sluit.

Wat krijg je?

  • Een leuke parttimebaan voor 6 tot 12 uur per week die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie of andere baan;
  • Een jong en ondernemend team;
  • Je wordt intern opgeleid;
  • Je krijgt wekelijks je loon uitbetaald op woensdag;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent op zaterdag beschikbaar en daarnaast flexibel in vakanties of bij ziekte;
  • Je bent klantgericht, betrouwbaar en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid;
  • Je hebt affiniteit met verschillende sporten.

Waar kom je te werken?
Als verkoopmedewerker ga je aan de slag bij een sportief en gezellig familiebedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Marum, waar in de moderne winkel een breed assortiment aan sportartikelen verkocht wordt. Je werkt hier in een jong team met sportieve collega's.

Waarom @WORK Personeelsdiensten?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen, maar daar stopt het niet voor ons! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (bijvoorbeeld het zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je ook de kans om jezelf te ontwikkelen, daarom investeren wij in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat is voor ons ook belangrijk, zo kan je via @WORK korting krijgen bij een aantal sportscholen in de regio en op je zorgverzekering bij De Friesland Zorgverzekeraar! Kortom, via @WORK werken levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

01-11-21 - Leeuwarden

Montage medewerker houtskeletbouw

27-10-21 - Dokkum

Bezorger

26-10-21 - Drachten

Krantenbezorger

25-10-21 - Dokkum

Keukenhulp

25-10-21 - Friesland

Communicatie medewerker

21-10-21 - Buitenpost

Telefonist

13-10-21 - Drachten

Elektricien

11-10-21 - Friesland

Pedagogisch medewerker

04-10-21 - Drachten

Chauffeur glastransport

28-09-21 - Leeuwarden

Laser-operator

28-09-21 - Groningen

Voorman Technische Dienst

23-09-21 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

23-09-21 - Lauwersoog

Productontwikkelaar

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.