5,5 °C
CATERING MEDEWERKER

Organisatie:

Functie:

Catering medewerker

Plaats:

Friesland

Omschrijving:

Wil jij als catering medewerker aan de slag met de leukste catering klussen in de regio Drachten? Sta je graag in de keuken om lunches voor te bereiden, en deze daarna te bezorgen bij de klanten? Dan gaat jouw hart vast en zeker sneller kloppen van deze vacature! Bij dit cateringbedrijf uit de omgeving van Drachten kun jij jouw passie helemaal kwijt en zit er ontzettend veel afwisseling in je werk. 

Wat ga je doen?

Als catering medewerker help je bij dit leuke cateringbedrijf mee in de keuken en bij de leukste evenementen. Je werkt mee aan zeer diverse cateringklussen, van lunches, buffetten en barbecues tot aan de volledige catering voor feesten, bruiloften en meer. Jouw werkdagen breng je deels in de keuken van het bedrijf door en deels bij de bedrijven waar je langs gaat om de lunches etc te verzorgen. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Hierbij zoeken ze iemand die van 9.00 uur tot 13.30 uur beschikbaar is of van 8.00 uur tot 17.00 uur. Het aantal uren voor deze functie is dus in overleg afhankelijk van de diensten die je beschikbaar bent.

Wat krijg je?

  • Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
  • Veel variaties in werkzaamheden en locaties;
  • Werken met eerlijke producten uit de regio;
  • Een passend salaris;
  • Een ontzettend leuk team met gezellige, enthousiaste collega's.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring in de catering/horeca;
  • Je bent stressbestendig, klantgericht en kunt goed in een team werken;
  • Je bent op doordeweekse dagen beschikbaar;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of BE.

Waar kom je te werken?

Je gaat aan de slag bij een leuk en gezellig cateringbedrijf in de omgeving van Drachten. Met hun aantrekkelijke foodtrucks staat het bedrijf regelmatig om mooie evenementen, zoals bedrijfsfeesten, open dagen en bruiloften. Ook worden er onder meer dagelijkse lunches voor uiteenlopende bedrijven in Friesland verzorgt, wordt het cateringbedrijf ingehuurd voor buffetten en barbecues en is zelfs complete partycatering geen probleem. De klantenkring van deze opdrachtgever groeit snel en het bedrijf kan jou dan ook goed gebruiken!

Waarom @WORK?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

07-01-22 - Gorredijk

Productiemedewerker metaal

05-01-22 - Surhuisterveen

Financieel controller

04-01-22 - Drachten

Accountmanager

02-01-22 - De Westereen

Allround kachelmonteur

22-12-21 - Lauwersoog

Monteur Technische Dienst

20-12-21 -

Productiemedewerker

20-12-21 - Burdaard

Kozijn- en dakkapelmonteurs

20-12-21 - Burdaard

Timmermannen

15-12-21 - Drachten

Vrijwilliger (tegen vergoeding)

10-12-21 - Lauwersoog

Agrarisch magazijnmedewerker

08-12-21 - Holwerd

Schoonmaak(st)er

07-12-21 - Drachten

Meewerkend voorman lasafdeling

06-12-21 - Leeuwarden

Medewerker Planning & Organisatie

02-12-21 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

22-11-21 - Drachten

Pedagogisch medewerker

17-11-21 - Tzummarum

Verkoopmedewerker Sportzaak

16-11-21 - Terherne

Schoonmaakmedewerker

16-11-21 - Boornbergum

Schoonmaakmedewerker

15-11-21 - Leeuwarden

Betontimmerman

12-11-21 - Friesland

Catering medewerker

04-11-21 - Lauwersoog

Salarisadministrateur

03-11-21 - Heerenveen

Wasstraatmedewerker

02-11-21 - Friesland

Servicemonteur rioleringen

02-11-21 - Lemmer

Schoonmaakmedewerker

01-11-21 - Leek

Administratief medewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.