Account
Logo
Zoeken
Zoeken
12.8 °C
BIJRIJDER

Organisatie:

Functie:

Bijrijder

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Als ochtendmens is vroeg opstaan voor jou geen probleem. Om 6:20 uur sta jij met je werkschoenen al aan klaar op de opstapplaats in Drachten. Je staat weer te popelen om samen met een chauffeur op de kraakperswagen op pad te gaan door heel Noord-Nederland. Lijkt dit jou wel wat? Lees dan snel verder en kom erachter hoe jouw werkdagen eruit kunnen gaan zien!

Wat ga je doen?
Om 6:30 uur vertrek je samen met de collega met wie je vandaag meegaat, dit is elke keer weer iemand anders. Elke dienst ben je werkzaam in een andere regio, bijvoorbeeld de ene dag in Groningen en de andere dag in de buurt van Hindeloopen. Hierdoor ontdek je veel van het mooie Noord Nederlandse landschap en kom je op plekken waar je nog nooit bent geweest of van hebt gehoord!

Je gaat langs allerlei verschillende soorten bedrijven, zo kom je bij grote productiebedrijven of de plaatselijke horecazaak, om het bedrijfsafval op te halen. Jij koppelt de containers achter de vrachtwagen om ze vervolgens te legen. Zodra je een container aan de wagen hebt gekoppeld, druk je op de blauw knop. Dan wordt de container door de wagen opgetild en geleegd. Door op dezelfde knop te drukken wordt de container weer rustig terug op de grond gezet. Om het proces te beëindigen druk je tenslotte op de pers knop waardoor al het opgehaalde vuilnis wordt samengeperst. Vervolgens spring je snel in de vrachtwagen om de route te vervolgen. Aan het eind van de middag ben je weer terug in Drachten.

Wat krijg jij?

  • Een parttime/flexibele (bij- of vakantie-)baan;
  • Een functie in de buitenlucht;
  • Je loon wekelijks uitbetaald op woensdag.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent minimaal één dag per week beschikbaar;
  • Je vindt het niet erg om op oproepbasis te werken;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Drachten.

Waar kom je te werken?
Onze opdrachtgever is afvalinzamelaar en gespecialiseerd in het ophalen, transporteren en verwerken van diverse soorten bedrijfsafval. Onze opdrachtgever denkt in kansen. Is continu op zoek naar duurzame oplossingen en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recycling en duurzaamheid. Zo halen zij energie uit afval en geven ze grondstoffen een nieuwe toekomst via hergebruik.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio. Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Solliciteer door op de sollicitatiebutton te klikken, of neem contact met ons op. Is dit niet helemaal wat je zoekt maar ben je toch op zoek naar een nieuwe baan? Ook dan ben je van harte welkom.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

26-05-23 - Kollum

E-commerce Marketeer

26-05-23 - Drachten

Servicemedewerker Klantcontact

25-05-23 - Buitenpost

Lasser/samensteller

25-05-23 - Buitenpost

Staalmonteur

24-05-23 - Dokkum

Horeca medewerker

23-05-23 - Dokkum

Horecamedewerker speelhal

23-05-23 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

23-05-23 - Leeuwarden

Productiemedewerker

22-05-23 - Kollum

Productiemedewerker bouw

22-05-23 - Drachten

Botenschoonmaak (binnen)

16-05-23 - Lauwersoog

Verkoopmedewerker binnendienst

16-05-23 - Lauwersoog

Sales Support Officer

16-05-23 - Drachten

Bijrijder

15-05-23 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-05-23 - Boornbergum

Catering medewerker

12-05-23 - Drachten

Teamleider Productie

12-05-23 - Drachten

Medewerker Technische Dienst

12-05-23 - Drachten

Ambtelijk secretaris (bijbaan)

12-05-23 - Drachten

Allround medewerker

12-05-23 - Drachten

Magazijnmedewerker

12-05-23 - Drachten

Kozijnenmonteur

03-05-23 - Dokkum

Adviseur Glasvezel

03-05-23 - Sumar

Medewerker Vakantiepark

03-05-23 - Sneek

Productie medewerker

02-05-23 - Damwald

Taxichauffeur

02-05-23 - Buitenpost

Inpakker

28-04-23 - Lauwersoog

Kwaliteitsmedewerker

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.