16.2 °C
BALIEMEDEWERKER SPORTSCHOOL (BIJBAAN)

Organisatie:

Functie:

Baliemedewerker Sportschool (bijbaan)

Plaats:

Drachten

Omschrijving:

Gaat jouw hart sneller kloppen van sporten en voel jij je helemaal thuis in de sportschool? Ga dan aan de slag als baliemedewerker! Je zorgt ervoor dat alle sporters, jong en oud, zich welkom voelen en dat alles goed voor hen geregeld wordt. Je maakt graag even een praatje, beantwoordt vragen en je houdt natuurlijk alles goed bij in de systemen. Wil je weten wat jij nog meer gaat doen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als baliemedewerker bij deze leuke sportschool zorg jij allereerst voor een goed persoonlijk ontvangst. Hierbij vraag jij bijvoorbeeld geïnteresseerd of Sjoerd nog spierpijn heeft van vorige week. Zijn leg-days op maandag leveren resultaat op en dat houd jij bij in het systeem. Sjoerd heeft vandaag zijn vriend Peter meegenomen, leuk! Jij neemt Peter mee voor een rondleiding door de sportzaal en legt uit hoe de verschillende fitnessapparaten werken.

Mede door jouw persoonlijke benadering is Peter zeer enthousiast en hij wil zich graag aanmelden om zo voortaan samen met Sjoerd te kunnen sporten. Jij verwerkt de aanmelding direct voor hem in het systeem en verwerkt de klantgegevens in het CRM-systeem. Ook stel je de fitnessapparaten persoonlijk af, zodat Peter de volgende keer zo aan de slag kan! Kortom, jij zorgt er met je persoonlijke benadering voor dat nieuwe en terugkerende sporters zich helemaal thuis voelen in de sportschool.

Wat krijg je?

  • Een marktconform salaris;
  • Een leuke, uitdagende functie met veel zelfstandigheid;
  • Een afwisselende functie binnen een enthousiast team;
  • Een leuke bijbaan;
  • Je loon wekelijks uitbetaald op woensdag.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent beschikbaar op zaterdag;
  • Je bent empathisch en hebt affiniteit met sport en gezondheid.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken in een sportschool in Drachten. Deze sportschool staat bekend om hun persoonlijke aanpak. Als je bij deze sportschool begint als nieuw lid, wordt er bijvoorbeeld eerst een consult gepland. Er wordt een bodyscan gemaakt en aan de hand hiervan worden de fitnessapparaten perfect op de kandidaat ingesteld. Na een aantal weken wordt de voortgang gecheckt en op basis daarvan kunnen de oefeningen aangepast worden. Door de manier van werken, voelen de leden zich echt thuis in de sportschool en gaan zij altijd weer met een goed gevoel naar huis.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Dan komen wij graag met jou in contact! Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

04-10-22 - Lauwersoog

Administratief medewerker inkoop

04-10-22 - Drachten

Taxichauffeur

30-09-22 - Nes (Ameland)

Winkelmedewerker

29-09-22 - Boornbergum

Accountant

29-09-22 - Joure

Horeca medewerker

29-09-22 - Leeuwarden

Productiemedewerker

28-09-22 - Buitenpost

Inpakker

28-09-22 - Drachten

Hulpmonteur

28-09-22 - Leek

Magazijnmedewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

27-09-22 - Leeuwarden

Commercieel medewerker

27-09-22 - Drachten

Gastheer / Gastvrouw

20-09-22 - Friesland

Minikraanmachinist

16-09-22 - Drachten

Monteur

13-09-22 - Drachten

Telefonist

12-09-22 - Kollum

Medewerker Bouw en Beton

12-09-22 - Friesland

Calculator

12-09-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

12-09-22 - Friesland

Schoonmaakmedewerker

09-09-22 - Damwald

Schoorsteenveger

08-09-22 - Kollum

Horeca medewerker

08-09-22 - Buitenpost

Procesoperator

07-09-22 - Buitenpost

Montage medewerker houtbouw

06-09-22 - Buitenpost

Bouwhulp

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.