18.4 °C
QUALITY ASSURANCE LEAD

Organisatie:

Functie:

Quality Assurance Lead

Plaats:

Oosterwolde

Omschrijving:

Heb jij oog voor detail en goede communicatieve vaardigheden? Heb je daarnaast ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en kan je werken met voedselkwaliteitssystemen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren Quality Assurance Lead.

Wat ga je doen?
In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de QA Specialist van onze opdrachtgever. Je belangrijkste taken zijn auditing, training en coaching van het productie- en schoonmaakteam. Zo zorgen jullie ervoor dat er zowel aan de interne vereisten als aan de vereisten van de klanten wordt voldaan. Samen met het operationsteam borg je de kwaliteit en voedselveiligheid van de producten. Daarnaast ondersteun je ook bij de technische werkzaamheden, met als doel het totaal aantal issues te verminderen. Je zorgt ervoor dat non-conformiteiten worden afgerond, inclusief oorzaakanalyse, implementatie van corrigerende maatregelen en verificatie van effectiviteit. In deze functie is het belangrijk dat je beschikt over sterke audit-, training- en coaching vaardigheden.

Wat krijg je?

 • Een baan waarin je in twee ploegen werkt;
 • Een goed salaris op basis van je ervaringen;
 • Een baan in de nieuwste fabriek van Noord-Nederland;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling door het volgen van opleidingen en trainingen;
 • Een contract bij de klant;
 • Goede en betrouwbare pensioenregeling via de klant.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal MBO 4 niveau richting Levensmiddelentechnologie of vergelijkbaar;
 • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie;
 • Je hebt ervaring met programma's als Excel en Word en beschikt over ervaring met voedselkwaliteitssystemen en standaarden zoals HACCP, BRC, SQMS, Halal;
 • Het vermogen om onder druk te werken en initiatieven te nemen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Engels en Nederlands.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij een internationaal bedrijf met een gezonde ambitie om verder te groeien. Een bedrijf dat aandacht heeft voor persoonlijke ontwikkeling in de vorm van opleiding en training. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform met een zeer goede en betrouwbare pensioenregeling.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

05-07-22 - Drachten

Leidinggevende Horeca

04-07-22 - Drachten

Administratief medewerker

24-06-22 - Kollum

Horeca medewerker

23-06-22 - Lauwersoog

Grafisch vormgever/DTP

23-06-22 - Harlingen

Junior Controller

21-06-22 - Lauwersoog

Manager Orderdesk

20-06-22 - Lauwersoog

Assistent-manager accounting

15-06-22 - Friesland

Timmerman

14-06-22 - Leeuwarden

Logistiek medewerker

07-06-22 - Drachten

Assemblage medewerker

07-06-22 - Oosterwolde

Quality Assurance Lead

02-06-22 - Dokkum

Medewerker Service & Sales

02-06-22 - Dokkum

Operator

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.