9.8 °C
TENTENBOUWER

Organisatie:

Functie:

Tentenbouwer

Plaats:

Friesland

Omschrijving:

Wil jij een bijdrage leveren aan de opbouw van grote festivals en evenementen? En ben jij op zoek naar een leuke baan waarbij je de handen uit de mouwen moet steken? Dan ben je bij onze opdrachtgever aan het juiste adres! Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tentenbouwer. Benieuwd naar je werkzaamheden? We vertellen je er graag meer over!

Wat ga je doen?
Het festivalseizoen gaat weer van start! Samen met je collega's zorgen jullie ervoor dat de tenten er weer helemaal klaar voor staan! Als tentenbouwer ben jij vooral bezig met de opbouw van de evenementen. Dit houdt in, de op- en afbouw van de tenten, maar ook houd jij je bezig met veelvoorkomende festival werkzaamheden én sta jij paraat voor het laden en lossen van de wagens. Kortom een hele diverse baan!

Wat krijg je?

  • Een afwisselende baan met een bijpassend salaris;
  • Werken op de leukste feestjes in het noorden;
  • Een team met gezellige collega's waarin je intern wordt opgeleid;
  • Wekelijks op woensdag je loon uitbetaald.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om lange dagen te maken;
  • Je beschikt over een groot rijbewijs en heftruckcertificaat;
  • Jij bent een echte doorpakker en bereid om af en toe in het weekend te werken; 
  • Je bent een echte teamplayer.

Waar kom je te werken?
Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is een echt familiebedrijf dat al ruim 50 jaar actief is in de horeca/catering branche. Meerdere generaties werk(t)en jaren in het bedrijf en samen hebben zij ervoor gezorgd dat ze in het noorden bekend staan om hun goede service en inzet. Het bedrijf is werkzaam voor allerlei evenementen, waar zij het drinken en/of de catering regelen, maar ook de tenten verzorgen.  Zo staan er bij dorpsfeesten snackwagens, maar wordt ook de barbecue bij een tuinfeest of de catering bij een bruiloft of bedrijfsfeest geregeld.

Waarom @WORK?
Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk! Wanneer jij op deze vacature reageert, kun je erop rekenen dat wij ons uiterste best voor jou doen! Zodra jij via @WORK aan de slag gaat, staan we klaar voor al je vragen. Daarnaast wordt het salaris wekelijks door ons uitbetaald en worden er regelmatig leuke acties georganiseerd (zoals bijvoorbeeld een zomer- en winterfeest).
Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. We investeren in cursussen en scholing zodat jij aan je loopbaan en ambities kan blijven werken. Ook vinden wij het belangrijk dat jij gezond en vitaal naar je werk gaat. Daarom sport je via @WORK extra voordelig bij een aantal sportscholen in de regio en krijg je zelfs korting op je zorgverzekering bij De Friesland! Kortom, werken via @WORK levert veel meer op dan je denkt!
Is dit de baan voor jou? Reageer dan snel via de gele solliciteer button! Wil je liever nog wat meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook via onderstaand e-mailadres.

Meer informatie:

Kijk op WURK.frl voor meer informatie over deze vacature

Vacatures: werk in de regio

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.

25-05-22 - Friesland

Schoonheidsspecialist

24-05-22 - Drachten

Verkoopmedewerker

23-05-22 - Surhuisterveen

Allround fietsenmaker

20-05-22 - Lauwersoog

Productiemedewerker (vakantiebaan)

20-05-22 - Drachten

Junior Controller

18-05-22 - Leeuwarden

Monteur mobiele werktuigen

16-05-22 - Leek

Productspecialist

13-05-22 - Oosterwolde

Koelmonteur

13-05-22 - Oosterwolde

Elektricien

10-05-22 - Buitenpost

Pedagogisch medewerker

06-05-22 -

Magazijnmedewerker

26-04-22 - Kootstertille

Kozijnenmonteur

22-04-22 - Lauwersoog

Administratief medewerker bouw

21-04-22 - Drachten

Weegbrugbediende

20-04-22 - Hallum

Lijnchef

20-04-22 - Hallum

Inpakmedewerk(st)ers

15-04-22 - Drachten

Monteur vlaggenmasten

14-04-22 - Dokkum

Productie medewerker

05-04-22 - Friesland

Bedieningsmedewerker

30-03-22 - Friesland

Tentenbouwer

29-03-22 - Lauwersoog

Bedieningsmedewerker

29-03-22 - Buitenpost

Proces Operator

22-03-22 - Paesens

Service monteur

17-03-22 - Beetsterzwaag

Medewerker bediening

09-03-22 - Drachten

Chauffeur/Glasbezorger

09-03-22 - Drachten

(Leerling)Glaszetters

09-03-22 - Drachten

Inmeter/Werkvoorbereider

Een vacature plaatsen?
Met zo'n 50.000 bezoekers per dag biedt WâldNet de mogelijkheid om uw vacature binnen no-time te vullen! Dit kost slechts eenmalig 50 euro. Het is via WURK.frl ook mogelijk een gratis vacature te plaatsen waarbij werkzoekenden een vacature alarm ontvangen per e-mail. Klik hier voor de mogelijkheden.