Account
Logo
Zoeken
21.6 °C

2 partijen boerenhortensia bolhorensia

84 keer bekeken | 10-05-2024 | 15.50 uur

Prijs: € 4.50

Mooie soorten en kleuren boerenhortensia’s in de kleuren wit en dieproze/ rood! Het zijn de boerenhortensia, bolhortensia en hortensia (Hydrangea macrophylla) in de kleuren wit en dieproze of rood.

Soorten:
Hamburg met dieprode bloemen welke lang bloeien en verbloeien naar mooi paars. Met glimmende diepgrond blad. Wordt ongeveer 100 cm hoog.
Schneeball met zuiverwitte bloemen welke verbloeien naar groen. Met frisse lichtgroen blad. Wordt ongeveer 100 cm hoog.
Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts tijdelijk beschikbaar. Zorg ervoor dat je de juiste plek hebt om deze prachtige planten te plaatsen en geef ze voldoende water en voeding en ze zullen je belonen met een rijke bloei. Neem vandaag nog contact met ons op en geef je tuin de kleur die het verdient!
Wilt u een mooie brede haag of volle border en liefst zo snel mogelijk, grijp dan uw kans. Het zijn veide sterke, winterharde en bloemrijke hortensiasoorten welke ook geschikt is voor kleigrond en droge zandgrond. Deze soorten kunnen ook wel op de wind of bijvoorbeeld een bedrijfsterrein, langs paardenbak, slootkant etc.

PRIJS: Ze kosten per stuk 4,50, vanaf 25 stuks a 4,25 en
Neemt u alle 100 van 1 soort dan kosten ze slechts 3.50 euro per stuk


PLANTAFSTAND: We adviseren om er 3 stuks in een strekkende meter ( haag) te planten en 4 stuks per vierkante meter. Dan worden ze mooi dicht en 1 groot vak.


ONS BEDRIJF: is een totaalleverancier voor alles wat met de tuin te maken heeft. De meeste planten, bomen en struiken komen rechtstreeks van eigen kwekerij. Dus prettig geprijsd en gekweekt onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden. . Hierdoor zullen de planten gewoon veel beter aanslaan omdat de overgang naar de tuin minder groot is. En als u bij ons de beplanting afneemt, dan maken we gratis een beplantingsplan


BETALING: : U kunt bij ons op het bedrijf pinnen of contant betalen. Net wat uw voorkeur heeft. Bij bezorgen kan u het vooraf overmaken of betalen via een Tikkie. .
OPENINGSTIJDEN: maandag, dinsdag en woensdag op afspraak en als hek open staat. Donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 en zaterdag van 8.30 tot 16.00

ADRES: Tuincentrum en kwekerij de Triemen, de Triemen 5A 9296 MB Triemen.
#Hortensia #Hydrangea #tuincentrumtriemen #Triemen #hortensiakwekerij #

Tuincentrum en kwekerij de Triemen  verified

De Trieme

Misschien ook interessant

dinsdag 7 mei

Aanbieding xxl hortensia’s bolhortensia

Prijs: € 15

vrijdag 10 mei

Aanbieding xxl hortensia bolhortensia

Prijs: € 15

maandag 13 mei

Aanbieding laagblijvende hortensia in kleur

Prijs: € 7.50

donderdag 16 mei

5 partijen Portugese laurierhaag , mooie wintergro

Prijs: Zie omschrijving

woensdag 15 mei

dubbel draads hekwerk 160 cm hoog

Prijs: Zie omschrijving

vandaag, 10.57 uur

Hangstoel voor buiten!

Prijs: bieden