Account
Logo
Zoeken
8.8 °C
Etiketten op rol voor allerhande toepassingen

Etiketten op rol voor allerhande toepassingen

di 19 maart 2024, 13.03 uur

LEEUWARDEN - Etiketten zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Je komt ze overal tegen, bijvoorbeeld op wijnflessen en allerlei andere soorten voedingswaren. Ze worden verder gebruikt bij het verzenden van producten, het maken van kofferlabels of ter promotiemateriaal. Mensen weten nu eenmaal graag wat ze in handen hebben. Goede informatie is essentieel en voorkomt heel wat miscommunicatie en frustratie. Ben je op zoek naar blanco labels of logo stickers voor je bedrijf? DCP heeft ook voor jouw onderneming kwalitatieve stickers op rol in huis.

De voordelen van etiketten en stickers

Met blanco labels plak je eenvoudig stickers voor de toepassing waarvoor jij labels nodig hebt. DCP heeft talloze etiketten op rol om werkzaamheden snel en efficiënt uit te voeren. Op die manier is elke klus te klaren. Dankzij de meest moderne etiketprinters verzeker je van eindeloos veel mogelijkheden, want naast zwart-wit is het ook mogelijk om labels in kleur af te drukken. Op die manier verzeker jij je van een mooi en overtuigend eindresultaat.

Etiket printen met eigen labelprinter

Wil je zelfstandig een etiket printen voor een product of andere toepassing? Dit doe je met een etiket printer van DCP. Een labelprinter biedt talloze mogelijkheden, want labels afdrukken is mogelijk met of zonder RFID. Daarnaast is het een optie om een etiket te printen op snelheid of kwaliteit. Weet je niet elke printer of etiket het beste aansluit op je wensen? De professionals van DCP denken graag met je mee.

Etiketten v​oor diverse branches

Etiketten printen is mogelijk voor allerlei soorten bedrijven. DCP heeft voor elke doelgroep het gewenste etiket in de aanbieding. Er zijn blanco labels verkrijgbaar voor het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Adres-, wijn- of verzendetiketten, de opties zijn eindeloos. Onmisbaar in de gezondheidszorg, maar ook webwinkeliers hebben baat bij bedrukte labels. Er is keuze uit merken zoals Zebra, Sato en Epson. Bij de aanschaf van labels let je op de kerndiameter van etiketten, maar ook de papiersoort is belangrijk. Bij logo stickers is maatwerk meestal wenselijk en hierin kun je altijd rekenen op de expertise van DCP.

Hierom bestel je stickers op rol bij DCP

Stickers en labels bestellen voor je bedrijf of overheidsinstelling? Met stickers van DCP haal je de beste kwaliteit labels in huis. De etiketten zijn er in alle soorten en maten en daarnaast heeft het bedrijf ook labelprinters in het assortiment om etiketten te printen. Je doet je aankoop dus bij een allround specialist waardoor je niet bij verschillende partijen hoeft in te kopen. Aankoop, onderhoud en nazorg, bij DCP weet je dat alles tot in de puntjes geregeld is. Ga daarom voor stickers op rol en professionaliseer je onderneming met behulp van DCP. Stickers op rol nodig? Neem contact op met DCP!

Wil je etiketten printen voor een persoonlijke boodschap of het verstrekken van gedetailleerde informatie aan klanten? Het selecteren van het juiste etiket start met een goed advies. DCP ontzorgt en geeft advies op maat. Neem direct contact op om je wensen te bespreken en krijg precies wat je nodig hebt!

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws



regionaal nieuws

Geslaagde 21- ste Kollumerkatloop

Geslaagde 21- ste Kollumerkatloop




regionaal nieuws

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag

Mevrouw Wobbes-Drent viert 101e verjaardag



regionaal nieuws

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland

Zeven lintjes uitgereikt in Smallingerland