Account
Logo
Zoeken
13.5 °C
Kerstcircus Bossle is terug in Drachten
© WâldNet

Kerstcircus Bossle is terug in Drachten

do 22 december 2022, 15.10 regionaal

DRACHTEN - Circus Bossle is tijdens de kerstvakantie terug in Drachten. De Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun familiecircus door Nederland. Tijdens de feestdagen strijkt het circus neer op het Kyriat Onoplein.

De afgelopen twee jaar kon het kerstcircus vanwege coronamaatregelen echter niet doorgaan. De familie Bossle is daarom extra blij om dit jaar weer met hun kerstcircus naar Drachten terug te keren en pakt dan ook groots uit met een geheel vernieuwde show!

Vanaf zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari kan het publiek weer genieten van allerlei acts. Jongleurs, acrobaten, messenwerpers, vuurspuwers en natuurlijk ook clowns. Daarnaast treden ook dieren op in bij circus Bossle. Paarden, honden, lama’s en zelfs kamelen passeren de revue.

Een verwarmde tent vol rood pluche, klatergoud en natuurlijk kerstsferen. Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het circus.

Wil jij gratis naar één van de voorstellingen? WâldNet mag maar liefst 20 kaarten weggeven! Kijk snel op onze Facebookpagina en doe mee met de actie.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws