17 °C

Foto: gemeente Tytsjerksteradiel

Anna Dam nieuwe raadsgriffier Tytsjerksteradiel

zo 16 januari 2022 10.00 uur

BURGUM - De werkgeverscommissie van de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel draagt mevrouw Anna Dam voor als raadsgriffier. De 40-jarige Anna Dam is nu nog adjunct-raadsgriffier van de gemeente Tytsjerksteradiel en woont in Burgum. Zij volgt de heer Onno de Vries op, die per 1 maart griffier van de gemeente Westerkwartier wordt.

De aanwijzing van de nieuwe griffier door de gemeenteraad staat gepland voor donderdag 27 januari. Voorzitter van de werkgeverscommissie de heer Gert van der Meijden is ingenomen met het aanstellen van mevrouw Dam. \'Anna heeft de afgelopen drie jaar als adjunct-griffier er blijk van gegeven dat zij er klaar voor is om als griffier aan de slag te gaan. Bovendien was de samenwerking erg prettig, dus wij hebben alle vertrouwen in onze nieuwe griffier.’

Anna Dam start per 1 maart 2022 met de werkzaamheden in haar nieuwe rol voor de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel. "Ik kijk er naar uit een bijdrage te leveren aan de lokale democratie en het duale gemeentebestuur. De verbinding met de mienskip is daar een belangrijk onderdeel van", aldus Anna Dam.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws