10.1 °C

Snackhûs Burgum verhuist na 12,5 jaar

wo 01 december 2021 10.53 uur

BURGUM - Met ingang van 1 december a.s. gaat Snackhûs Burgum verhuizen van de Lageweg 36 naar het nieuwe pand Engbert's Plak aan de W.M. Oppedijk van Veenweg 18-4 te Burgum. Na bijna 12,5 jaar wordt de vertrouwde locatie ingeruild voor een nieuwe locatie, een nieuwe uitdaging.

Vanaf deze locatie ligt de focus nog meer op het thuisbezorgen van patat/snacks/ijs/maaltijden, en afhaal blijft tevens mogelijk. "Parkeeropties zijn er voldoende bij de nieuwe locatie, gaarne NIET (kort) parkeren voor de overheaddeuren van de buren!"

Het assortiment zal grotendeels intact blijven zoals het nu is, de capaciteit voor het bereiden van de bestellingen zal groter zijn zodat de klanten naar verwachting beter en accuraat bediend kunnen worden.

"De grootste verandering is dat de bestelling NIET ter plekke geconsumeerd kan worden..." Op het gebied van duurzaamheid wordt er ook een grote stap gezet, Snackhûs Burgum gaat volledig over op Groene Stroom geleverd door het zonnepark in Garyp. Tevens is bijna al het verpakkingsmateriaal duurzaam geproduceerd, bijvoorbeeld de snackbakjes, deze zijn biologisch afbreekbaar en kunnen in de groene container.

"Graag verwelkomen wij u met ingang van 1 december op onze nieuwe locatie." aldus het team van Snackhus Burgum.

Openingstijden:

Wo/do/zondag: 16.00 uur - 20.00 uur
Vrijdag/zaterdag: 11.30 uur - 20.00 uur

Bezorgdienst:
Woensdag t/m zondag: 17.00 uur - 20.00 uur

Op vrijdag en zaterdag is er de mogelijkheid om tot 20.30 uur te bezorgen.

Onder de naam de Frieterie zal de snackbar voortgezet aan de Lageweg 36 door Elke de Ruiter en Thomas Douwes. "Wij wensen beide veel succes...."

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws