Logo
Zoeken
Zoeken
4.4 °C
© WâldNet

Auto botst op boom en vliegt in brand: drie gewonden

do 25 november 2021 13.56 uur

KORTEHEMMEN - Op de Prikwei bij Kortehemmen vond donderdag een eenzijdig ongeval plaats waarbij drie inzittenden van een auto gewond zijn geraakt. De bestuurder botste op een boom en het voertuig vloog vervolgens in brand.

Alle inzittenden zouden tijdig het voertuig hebben verlaten maar raakten wel gewond. Omstanders zagen het ongeval gebeuren en hielpen mee om de inzittenden uit het voertuig te helpen. Twee gewonden zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het derde slachtoffer is zonder spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten werden om 13.32 uur opgeroepen voor het ongeval. Zowel de politie, drie ambulances en de brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer is meteen begonnen met blussen van het brandende voertuig terwijl het personeel van de ambulance zich ontfermde over de slachtoffers.

Er zijn uiteindelijk drie ambulances ter plaatse gekomen. Eveneens de traumahelikopter kwam met het Mobiel Medisch Team ter plaatse om een arts te brengen naar de slachtoffers. De politie (VOA) heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Net binnen....