8,1 °C

Foto is gemaakt tijdens de laatst gehouden muziekavond in 2019 door Harm Feitsma. Zangeres Jayden zingt Rio van Maywood en wordt begeleid door de Feanster Music Night-band

Kaartverkoop 5e editie Feanster Music Night van start

vr 17 september 2021 10.39 uur

SURHUISTERVEEN - De kaartverkoop voor de Feanster Music Night is op donderdag 16 september van start gegaan. De vijfde editie van dit meezingfestival dat grotendeels begeleid wordt door de onvolprezen FMN-band, vindt plaats op zaterdag 9 oktober in De Flambou in Surhuisterveen.

Lokale artiesten als Jayden, Roel Snip en Aan Poelstra verlenen hun medewerking aan deze lustrumeditie waarin ook teruggekeken wordt op de voorgaande festivals. Ook Angeline Westra, Marjo, Sije en De Harrekieten zijn aanwezig en bij de afterparty is het Far Beyond die de muziek verzorgt. Samen met de nieuwe nummers die gespeeld worden, biedt dit een gevarieerd programma.

Naast een toegangskaart dient de bezoeker een coronatoegangsbewijs te tonen om binnen te komen. Omdat samen luisteren, zingen en swingen bij de Feanster Music Night centraal staat, heeft de organisatie er voor gekozen om voor deze regel te kiezen, waardoor de anderhalve meter regel niet gehandhaafd hoeft te worden.

Kaarten voor het Feanster evenement waarbij klassieke instrumenten en populaire muziek prima samengaan zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij EP Pool, Albert Heijn en Bakkerij Bart Surhuisterveen.

 

Regionaal nieuws

8,1 °C
13 inbraken
Nieuwste items
Meest gelezen
5 jaar
10 jaar
15 jaar
20 jaar
Verwijder zoveel mogelijk bubbels in dit klassieke bubbelschietspel.

Of speel iets anders op WâldNet Games.