Account
Logo
Zoeken
20.8 °C
Foto: Geert Huisman |  Door de enorme klap, kantelde de trailer waar op dat moment nog een paard in zat. Meerdere ambulances en politie eenheden kwamen ter plaatse voor eerste hulp.

Paard bekneld in gekantelde trailer

za 22 juni 2019, 18.15 regionaal

HARKEMA - Op de Betonwei in Harkema vond zaterdagmiddag een ongeval plaats tussen een auto met paardentrailer en een andere auto. Door nog een onbekende oorzaak kwamen rond 17.40 uur de twee voertuigen met elkaar in botsing.

Volgens omstanders kwam één van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht, waarna een forse aanrijding plaatsvond. Door de enorme klap, kantelde de trailer waar op dat moment nog een paard in zat. Een ambulances en meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse voor eerste hulp. Een vrouw is opgevangen door het ambulancepersoneel en behandeld in de ambulance. Na een behandeling ter plaatse, bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig.

De brandweer heeft, samen met de eigenaar, het paard bevrijd uit de trailer. Het dier kwam met de schrik vrij en raakte niet gewond. Tijdens het incident werd de Betonwei volledig afgesloten voor het overige verkeer. De politie (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Beide voertuigen en de paardentrailer zijn opgehaald door een berger. Nadat de ravage is opgeruimd en het onderzoek is afgerond, zal de weg weer vrij worden gegeven.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws