Account
Logo
Zoeken
13.6 °C

Broekster Boys bekert verder

wo 26 januari 2011, 22.11 uur

DAMWALD - Broekster Boys moest voor het bekertreffen in de eerste knock out ronde aantreden tegen angstgegner VC Trynwalden. En ook nog wel op het beruchte kunstgras van Oentsjerk. Afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen VVI was Broekster Boys niet ongeschonden uit de strijd gekomen, zodat de opstelling van het vlaggenschip behoorlijk gewijzigd was.

De eerste helft eindigde zoals het was begonnen. Beide keepers kwamen beiden niet aan de bak. Dat zegt veel over de kansen voor beide teams. De tweede helft kreeg Broekster Boys kansen. Durk Wijnsma en Siemen Sake Kamstra wisten hun mooie kansen niet in doelpunten om te zetten. Hedzer Prins mocht ook nog een invalbeurt maken en deed dat goed. Maar doelpunten bleven dinsdagavond uit. En dus volgde na de 0-0 stand de strafschoppen.

Broekster Boys wist via Harry Wijnsma, Siemen Sake Kamstra, Durk Pieter Boersma en Johny Jakhari de eerste vier penaltys binnen te schieten. Keeper Karim Oortgijsen stopte de derde penalty. Sjoerd Westra mocht aanleggen voor de laatste penalty en deed dat beheerst, zodat Broekster Boys de penaltyserie won en daardoor verder mag bekeren.

Komende zaterdag is de derde wedstrijd op rij in één week voor Broekster Boys. De uitwedstrijd naar Harlingen tegen Zeerobben staat op het programma. IJs en wederdienende is dit ook weer een wedstrijd op kunstgras. Broekster Boys hoopt weer op een mooi resultaat.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp








regionaal nieuws

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Fries EU-debat vindt plaats in Gorredijk

Poll: Wat vind jij de beste bijdrage van de EU voor jou?

De euro! Geen gedoe met geld op vakantie  
39.4%
Vrij reizen en werken in EU-landen  
31%
Miljardenbijdragen voor regionale ontwikkeling  
8.4%
Gezamenlijke aanpak migratie / klimaatbeleid  
21.2%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!