Account
Logo
Zoeken
10.2 °C
Boelenslaan  verliest van DWA/ARGO
Boelenslaan verdedigd met op de rug Jan de Graaf en onder de korf Sietse de Boer.

Boelenslaan verliest van DWA/ARGO

zo 10 oktober 2010, 14.09 uur

BOELENSLAAN - Zaterdag stond voor Boelenslaan de zware uitwedstrijd tegen koploper DWA/ARGO op het programma. Precies 20 minuten kon Boelenslaan bijblijven, daarna nam DWA/ARGO het initiatief. Het eerste aanvalsvak van Boelenslaan, was niet bij machte om kansen te creëren, daardoor werd de druk op de verdediging te groot, waardoor DWA/ARGO een 2-0 voorsprong kon nemen. Het tweede aanvalsvak echter hield Boelenslaan door een inloopbal van Merle de Wind en een klein kansje van Tjeerd Boomsma in de wedstrijd 2-2.

Toch was het DWA/ARGO dat de meeste kansen kreeg en dan ook weer voorsprong nam 3-2. Boelenslaan verdedigde stug en kon een grotere voorsprong voorkomen. toen DWA/ARGO echter op 4-2 kwam, was de ban gebroken, en liep verder uit naar 7-2. Voor rust benutte Jan de Graaf nog een klein kansje 7-3. Ook DWA/ARGO scoorde voor rust nog een keer 8-3.

Middels 3 wissels na rust probeerde Boelenslaan de stand een draaglijker aanzien te geven, maar weer was het DWA/ARGO dat de toon aangaf en uitliep naar 10-3.

Boelenslaan bleef het proberen, maar was niet bestand tegen, het op kansjes loerende DWA/ARGO, dat elke fout aan Boelenslaan zijde genadeloos afstrafte. Boelenslaan kwam op 10-4 door een afstandschot van Sietse de Boer, maar ook DWA/ARGO scoorde uit een strafworp 11-4. Ook door een strafworp van Tjeerd Boomsma kwam Boelenslaan op 11-5.

Maar DWA/ARGO kreeg eveneens een strafworp 12-5. Van afstand scoorde Hilde Stoelwinder 12-6. Maar DWA/ARGO had het antwoord direct klaar 13-6.

Boelenslaan geloofde het wel, deze wedstrijd was niet meer te winnen. Aan Boelenslaan zijde scoorde Tjeerd Boomsma nog twee keer uit een strafworp en van afstand, DWA/ARGO wist nog drie keer de korf te raken. Eindstand 16-8. Volgende week speelt Boelenslaan thuis de derby tegen Frigro uit Gerkesklooster.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Worden eilanders anders behandeld door de lokale politie?

Ja  
57.3%
Nee  
21.6%
Geen idee  
21.1%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!



regionaal nieuws

Verliefde gevangenisbewaarder (24) lekte geheimen aan gevangene

Verliefde gevangenisbewaarder (24) lekte geheimen aan gevangene



ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp




regionaal nieuws

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts