Account
Logo
Zoeken
11.4 °C

Prijsvraag: bedenk naam sportcomplex

ma 29 maart 2010, 0.13 uur

SURHUISTERVEEN - Op 3 april wordt het sportcomplex aan het Blauknopke in Surhuisterveen feestelijk geopend. Op het terrein bevindt zich een tenniscomplex, een ijs-/skeelerbaan en een skatebaan. De Tennisvereniging Surhuisterveen en Omstreken, ijsclub Foarύt, Skeelervereniging Surhuisterveen, het Wielercomité Surhuisterveen en de stichting Timpaan Welzijn organiseren hier hun sportactiviteiten.

Burgemeester T.J. van der Zwan zal o.a. de feestelijke opening verrichtenmet spectaculaire demonstraties en clinics. 's Middags vindt er van 13.00 uur tot 16.00 uur een waar festijn van sportieve activiteiten plaats. De TSO, de SVS en Timpaan welzijn organiseren dan verschillende clinics. Bezoekers kunnen gratis deelnemen en kunnen op die manier kennismaken met de tennis-, skeeler- en skatesport. De clinics worden afgewisseld met demonstraties waarbij ervaren sportbeoefenaars hun kunsten tonen.

Doe mee aan de prijsvraag
De verenigingen zijn nog op zoek naar een passende naam voor het gehele complex. Aan de nog te kiezen naam is een prijsvraag verbonden. De verenigingen nodigen iedereen uit om een originele naam te verzinnen en voor 31 maart 2010 te mailen naar: prijsvraag@skeelerverenigingsurhuisterveen.nl onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. De winnende naam wordt tijdens de opening bekendgemaakt. De winnaar kan kiezen uit een jaar lang gratis lidmaatschap van één van de betrokken verenigingen.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws

Poll: Worden eilanders anders behandeld door de lokale politie?

Ja  
62.5%
Nee  
19.6%
Geen idee  
17.9%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!





ondernemend nieuws

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp

Huis van de maand: Eendrachtsweg 10 in Garyp




regionaal nieuws

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts

Vrouw (33) twee maanden de cel in voor stalken huisarts