Account
Logo
Zoeken
15.9 °C
Jeugdelftallen in nieuwe kleding
Op de foto van links naar rechts: Jorn-Geert Kramer, Nick Braaksma en Tristan Lahuis en Andy Kuiper van Engelsma en Wijnia

Jeugdelftallen in nieuwe kleding

wo 1 juli 2009, 21.15 ondernemend nieuws

LEEUWARDEN - Jan Bruin van SC Cambuur en Andy Kuiper van Engelsma en Wijnia hebben in maart de aftrap gedaan van een unieke actie. In maart opende Opel en Chevrolet dealer Engelsma en Wijnia uit Leeuwarden haar volledig vernieuwd pand. Dit gebeurde met een spectaculaire en zeer geslaagde heropeningsshow. "We zijn volledig klaar voor de toekomst. Ons pand is volledig vernieuwd, en onze service blijft als vanouds", aldus een enthousiaste directeur Gerlof Bouma.

"Tijdens het openingsfeest en erna hebben vele mensen een kijkje genomen en is er ontzettend goed verkocht". Ook in de sportwereld is Engelsma en Wijnia geen onbekende. Zo rijden de basketballers uit Leeuwarden in auto's van het bedrijf. Ook is het autobedrijf sponsor van diverse handbal- en voetbalteams.

"Wij willen graag iets terug doen voor de maatschappij en wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Daarom hebben wij een unieke actie bedacht in samenwerking met SC Cambuur. Jeugdvoetbalelftallen in Friesland hebben de afgelopen maanden een eigen voetbalshirt ontworpen. De winnende teams zetten we binnenkort volledig in het nieuw inclusief de tassen. Uiteraard met onze naam erop. Er zijn heel veel reacties binnen gekomen." De winnende teams zijn bekend en worden na de zomervakantie uitgenodigd op het Cambuur stadion voor een voetbalclinic met Jan Bruin. ’s Avonds eten ze dan op het stadion en vervolgens zijn ze eregast tijdens een thuiswedstrijd.

De winnende teams zijn Tristan Lahuis (7 jaar) van VV Eastermar F2, Nick Braaksma (7 jaar) van Blauw Wit F3 en Jorn-Geert Kramer (9 jaar) van VC Trynwalden E1.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws