Account
Logo
Zoeken
16.3 °C
Foto: Geert Huisman

De Kuierjûnen in Twijzel

do 18 juni 2009, 7.17 regionaal

TWIJZEL - Dinsdag konden de inwoners van Twijzel beginnen aan hun vierdaagse wandeling door de directe omgeving. Er zijn verschillende mooie routes uitgezet door het Skw, waar tevens kunst tentoongesteld word, wat gemaakt is door de kinderen uit het dorp. Op de routes kwamen ze heel veel houten objecten tegen die de kinderen zelf mee hadden genomen naar de knutsel.

Woensdagavond ging de route zelfs door de stallen van fam Veenstra. Waar aan de buitengevel een hele bonte verzameling schilderijen waren te bewonderen. De kinderen waren dan ook reuze enthousiast om aan deze kuiers mee te doen. Ze zochten natuurlijk hun eigengemaakte kunstwerk, Zelfs de allerkleinsten hadden samen een groot schilderij gemaakt.

Alle kunst die gemaakt is komt vrijdagavond nog weer bij de bining te staan. Waar we gezamenlijk de kuierjûnen afsluiten en daarmee de zomer inluiden onder het genot van een drankje en de barbecue . dit alles met livemuziek. Voor die mensen die de deelnemers willen binnenhalen zijn er losse pakketjes te koop, zodat u lekker mee kunt genieten van de barbecue.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws