Account
Logo
Zoeken
20.1 °C
© Jochem Wiersma

Gewonden bij ongeval Lauwersseewei

za 13 juni 2009, 18.42 regionaal

RINSUMAGEAST - Bij een ongeval op de Lauwersseewei N361 tussen Stenendam en Rinsumageest zijn zaterdagmiddag rond 16.15 uur drie mensen gewond geraakt. Een 67-jarige man en een 61-jarige vrouw uit Israël, stonden met hun auto in de richting van Leeuwarden geparkeerd op de pechstrook. Om onbekende oorzaak botste een auto van achteren tegen hun auto aan. Het voertuig van de Israëliërs kwam hierdoor in de bossen terecht en tegen een boom tot stilstand.

De man en vrouw raakten licht gewond en werden voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis in Dokkum vervoerd. De achteropgekomen auto was door de botsing 180 graden gedraaid voor deze tot stilstand kwam. De twee inzittende waren bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. Een van de inzittenden, een 87-jarige man uit Hurdegaryp, werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Leeuwarden vervoerd.

De auto's zijn door bergingsbedrijven Boersma en Wouda geborgen. De politie heeft te plaatse een technisch onderzoek ingesteld. Het verkeer kon via de parallelweg worden omgeleid.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws