Account
Logo
Zoeken
18.2 °C
Gratis naar Festival 316 op 16 mei
Links Kees Kraayenoord, rechts Sarah Kelly

Gratis naar Festival 316 op 16 mei

vr 8 mei 2009, 21.46 uur

URETERP - Festival 316 (naar Johannes 3:16) is het grootste christelijke muziekfestival in de 5 noordelijke provincies van Nederland. De line up bestaat uit bekende gospel artiesten uit binnen- en buitenland. Vorig jaar was de eerste editie.

Een groepje jonge christenen kreeg het idee in de grote Oerrocktent (ruimte voor 3000 mensen) in Ureterp een jongerendienst te organiseren. Er bleken echter zoveel christenen en bedrijven achter dit initiatief te staan, dat het idee binnen een paar maanden uitgroeide tot een compleet muziekfestival met meer dan 1250 bezoekers.

Dit jaar is het gelukt om Sarah Kelly, Kees Kraayenoord, Psalmen voor Nu, Tangarine en diverse andere artiesten te boeken. Het wordt een festival met heel veel gezelligheid, geweldige aanbidding en kwalitatief hoogstaande muziek!

Het christelijke muziekevenement, wat op 16 mei gehouden zal worden in Ureterp vraagt dit jaar geen entree aan bezoekers. Dat heeft de organisatie besloten. Reden is dat men zóveel sponsorgeld heeft gekregen dat men helemaal uit de kosten is.

Kijk op www.festival316.nl voor meer info.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Fietser aangereden op rotonde in Drachten

Fietser aangereden op rotonde in Drachten



regionaal nieuws

Tineke Cruiming wint Miss Curve Nederland 2024

Tineke Cruiming wint Miss Curve Nederland 2024