Account
Logo
Zoeken
12 °C
Foto: Arnold Nouta

Trekker belandt in sloot bij Ee

za 24 maart 2007, 12.08 uur

IE - Zaterdag rond 11.30 uur is in Ee een trekker met twee aanhangers beladen met daarop stro-balen in de sloot beland. Het eenzijdige ongeval vond plaats op de Humaldawei (N358) tussen Ee en Metslawier bij de kruising met de Griene Wei. De bestuurder van de trekker schrok van een auto voor hem die linksaf wilde slaan. Deze auto had de trekker daarvoor ingehaald.

De trekkerbestuurder koos ervoor om naar rechts te sturen. Hierbij kantelde de trekker en door het gewicht van de lading op de aanhangers schoot de trekker enige meters door en kwam naast de voorste aanhanger net voor de sloot tot stilstand. Omstanders sloegen het achterraam van de cabine in een haalden de man die met zijn voet vastzat uit de cabine. Hij werd lichgewond en met rugklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Dokkum.

De ongevalsanalyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Bergingsbedrijf Boersma kreeg assistentie van bergingsbedrijf Broekhuizen en hebben de bergingsklus geklaard. Met behulp van een verrijker werden de balen stro van de aanhangers gehaald. De trekker is op een oplegger afgevoerd.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws




regionaal nieuws

Brandweer blust brand in plezierjacht

Brandweer blust brand in plezierjacht

Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
67.9%
Ja, op aanvraag  
14.3%
Nee  
17.9%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!


regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin





regionaal nieuws

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk

Gestolen machines terug dankzij Dokkums detectivewerk