17 °C

Nieuwe dierenkliniek op Drachten A7

ma 22 januari 2007 17.57 uur

DRACHTEN-AZEVEN - Maandagochtend is op feestelijke wijze de eerste paal de grond ingegaan van de nieuwe dierenkliniek "A7 Noord dierenartsen" aan de Nipkowlaan 17 in Drachten. De paal werd geslagen met behulp van de Friese merrie Sippora en dierenarts Jacob K. de Jong uit Beetsterzwaag.

De diergeneeskundige groepspraktijk is 1 januari 2007 opgericht en is een bundeling van de dierenartsenpraktijken Beetsterzwaag/Ureterp, Burgum/Garyp en Opeinde. In de hierdoor ontstane organisatie zijn 7 dierenartsen werkzaam in een verzorgingsgebied dat zich uitstrekt van Donkerbroek tot voorbij Burgum. De deelnemende dierenartsen hebben doelbewust gekozen voor deze nieuwe organisatiestructuur om in de toekomst het niveau van de diergeneeskundige zorg in de regio te kunnen blijven waarborgen.

De nieuwe dierenkliniek zal het centrum zijn, waar en van waaruit de dierenartsen efficiënt en meer diersoortgericht kunnen werken, in een stimulerende omgeving, gebruikmakend van moderne apparatuur. Naar verwachting zal de nieuwe kliniek augustus 2007 operationeel zijn en zijn eerste patiënten kunnen verwelkomen. Daarnaast zullen de vestigingen Burgum en Beetsterzwaag onverminderd blijven functioneren.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Regionaal nieuws