Account
Logo
Zoeken
21.6 °C
Foto: Geert Huisman

Motorrijder verongelukt bij Jistrum

do 27 juli 2006, 17.50 regionaal

JISTRUM - De 23-jarige Rinse van Wieren uit Zwaagwesteinde is donderdagmiddag rond 16.30 uur om het leven gekomen bij een ongeluk op de Rijksstraatweg bij Jistrum. Bij het gecompliceerde ongeluk, dat gebeurde tussen Emmaüs en de afslag Jistrum, raakten verder twee mannen en een vrouw gewond.

Het ongeluk gebeurde toen een grijs busje, dat richting Twijzel reed, op onverklaarbare wijze op de linker weghelft kwam. Deze 56-jarige automobilist uit Kootstertille raakte een tegemoetkomende auto waarvan beide inzittenden gewond raakten. De 33-jarige man uit Heereveen werd per traumahelikopter naar het UMCG in Groningen vervoerd en een 19-jarige Burgumse raakte lichtgewond. Achter deze auto reed de 23-jarige motorrijder die vervolgens door het busje werd geraakt. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De derde automobilist van een rode auto raakte de motor maar bleef ongedeerd.

De 56-jarige veroorzaker (bestuurder van busje) raakte ook gewond en hij werd naar het MCL in Leeuwarden gebracht. Van de bestuurder werd door de politie een bloedproef afgenomen. Bureau Ongevalanalyse heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeluk. Door het ongeval ontstond een file en de weg werd enige uren helemaal afgesloten.

FOTONIEUWS
fotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuwsfotonieuws

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws