Account
Logo
Zoeken
12.8 °C
© WâldNet

Klas Friese Poort sluit af met toneel

vr 8 juli 2005, 9.53 uur

DOKKUM - Woensdagavond sloot klas 4S3D van de SPW opleiding Friese Poort Dokkum het schooljaar af met een spetterend toneelstuk. Na meer dan twee maanden aan voorbereiding was woensdag de dag dat het stuk aan medescholieren, vrienden en familie werd getoond. Ieder jaar sluit de derde klas van niveau 4 SPW in Dokkum het schooljaar met toneel.

In het toneelstuk "Stille strijd" staat het schoolbal van het Amalia College op de High school centraal. Een groepje mooie meiden is er ontzettend mee bezig om koningin van het bal te worden. Ze zijn hele dagen aan het sporten, letten op elke calorie die ze binnen krijgen, en zijn ontzettend modebewust. Één van de meiden gaat daar zo in op, dat ze zichzelf uithongert. Haar klasgenoten zetten haar uiteindelijk weer met twee benen op de grond, wanneer er wordt ondekt dat ze veel te licht is en amper eet.

Schoolbal, een missverkiezing en zweverige lessen yoga, in 12 scéne's brengen 16 leerlingen van de derde klas SPW uit Dokkum, het stuk met veel dans en muziek op het toneel. Na de zomervakantie starten ze met een stage, wat tevens het laatste jaar van hun opleiding is.

FOTONIEUWS


 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws








Poll: Moet je altijd Fries kunnen spreken op de rechtbank?

Ja, altijd  
68.2%
Ja, op aanvraag  
14.1%
Nee  
17.7%
? aantal stemmen | login en stem ook mee!

regionaal nieuws

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin

Dokkumer gaf agent kopstoot na bedreiging vriendin