Account
Logo
Zoeken
29.2 °C
Jaap Holwerda Zeecontainers verder onder Fortibox

Jaap Holwerda Zeecontainers verder onder Fortibox

wo 26 juli 2023, 18.25 ondernemend nieuws

NOARDBURGUM - Ondernemer Jaap Holwerda heeft met trots aangekondigd dat zijn bedrijf, voorheen bekend als Jaap Holwerda Zeecontainers, verder gaat onder een nieuwe naam: Fortibox. Met deze herpositionering wil Fortibox zijn diensten verder professionaliseren en een nog betere ervaring bieden aan klanten op het gebied van opslag en verhuur.

Jaap Holwerda: "We zijn altijd toegewijd geweest aan het verkopen en verhuren van zeecontainers, evenals het bieden van opslagruimte. Deze herpositionering is een logische stap om onze klanten een nog betere ervaring te bieden."

Het bedrijf is tijdelijk gevestigd op het te ontwikkelen terrein van voormalig Bardancing Quatrebras te Noardburgum, waar het een voorraad van meer dan 200 containers in verschillende maten en prijsklassen heeft staan.

Alex Jongedijk, medewerker van Fortibox: "Wat ons echt onderscheidt van andere bedrijven in de regio, is onze gebruiksvriendelijke webshop op www.fortibox.nl.

Met trots hebben we een geavanceerd platform gelanceerd waarmee klanten 24/7 hun gewenste container kunnen uitzoeken en direct online kunnen bestellen. Dit heeft het kopen van zeecontainers een stuk gemakkelijker gemaakt voor onze klanten'.

Maar daar blijft het niet bij. Fortibox zet als enige bedrijf QR-codes op al hun zeecontainers. Jelmer Holwerda: "Dat is ideaal, men kan bij ons de gewenste container uitzoeken, scannen en betalen. Wij zorgen daarna voor de vlotte levering bij de klant".

Met de introductie van Fortibox hebben we een leuke aanbieding voor iedereen. Klanten kunnen nu een 20ft opslagcontainer voor bij hen thuis huren voor slechts €3,- per dag. Dit maakt tijdelijke opslag voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

Fortibox benadrukt ook nog het belang van klanttevredenheid en veiligheid. "Ons terrein is 24/7 beschikbaar en beveiligd met camera's. Bij Fortibox kunnen klanten erop vertrouwen dat hun goederen veilig zijn opgeslagen en ze kunnen altijd gemakkelijk toegang krijgen tot hun opgeslagen items," aldus Holwerda.

Met de vastberadenheid om klantgericht te zijn, de innovatieve webshop met QR-codes en een focus op veiligheid, wil Fortibox de vooraanstaande partner zijn voor opslag- en verhuuroplossingen in de regio. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op www.fortibox.nl of breng een bezoek aan het terrein.

 

Heb je een tip? WhatsApp!
Stuur je bericht, foto of video via:
+31638400733 of via de tiplijn

Meer nieuws