2,4 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Health Center Plantinga voor een gezond 2016
Sinds de invoering van het nieuwe concept is het sporten bij Health Center Plantinga veel toegankelijker geworden voor alle mensen

Health Center Plantinga voor een gezond 2016

Publicatie: 
zo 27 december 2015 23.20 uur

DE WESTEREEN -

Sinds de invoering van het nieuwe concept is het sporten bij Health Center Plantinga veel toegankelijker geworden voor alle mensen. De lage betaalbare prijs, het onbeperkt deelnemen aan alle groepslessen en individuele trainingen heeft veel mensen in beweging gezet.

Wilt u met al uw goede voornemens 2016 meer in beweging komen, waarom niet begin januari en profiteer t/m 17 januari van de eenmalige korting van € 20,- inschrijfgeld. Een goede reden om nu een afspraak te maken of voor meer info.

Nieuwe groepslessen: Spinning polar hartslag training
Op een groot scherm verschijnt jouw hartslag en percentage van inspanning. Deze manier van training is ideaal voor een perfecte opbouw van de conditie. Vooraf d.m.v. inspanningstest wordt het omslagpunt bepaald en is dit de juiste basis voor fiets-en loop trainingen.

Fysiotherapie nodig?
Ook zonder verwijzing van uw arts kan u een afspraak maken. Raadpleeg uw zorgverzekeraar of/en hoeveel behandelingen worden vergoed. Velen hebben geen aanvullende zorgverzekering en betalen zelf de behandeling en soms is dit voordeliger. Veelal kunt u snel terecht voor een behandeling. Mede door de medische aandacht voor gezondheid en gezond bewegen is de fitnessbranche vooral de laatste jaren in een flinke stroomversnelling geraakt.

Hier heeft familie bedrijf HEALTH CENTER PLANTINGA goed op ingespeeld door op de juiste wijze hun centrum aan te passen. BETAALBAAR SPORTEN, het gezond bewegen met goede begeleiding is nu voor iedereen haalbaar. De begeleiding is sinds de oprichting in 1986 steeds één van de belangrijkste speerpunten gebleven.

Het MULTIFUNCTIONELE CENTRUM biedt vele mogelijkheden voor jong en oud, ook al heeft U lichamelijke klachten, U bent hier aan het juiste adres. De specialisten in Fysiotherapie, Diëtiek, Voedingsadviezen, Groepslessen, Fitness en Beauty staan U graag bij voor al uw vragen.

Het BEAUTY CENTER is sinds de oprichting door Chantal Plantinga in 1997 een regionaal bekend centrum voor diverse Schoonheidsbehandelingen, Permanente Make-Up, Tatoeage en Piercing.

Voor vragen of afspraken Beauty Center: Tel. 0511 447636
E-mail: chantal@healthcenterplantinga.nl

Voor meer info over het Fitness en Groepslessen: Tel. 0511-443264
E-mail: info@healthcenterplantinga.nl

Voor meer info over Fysiotherapie: Tel. 0511-443264
E-mail: fysio@healthcenterplantinga.nl

Raadpleeg onze website voor het aanbod van lessen, prijzen en openingstijden op www.healthcenterplantinga.nl

Of kom vrijblijvend in ons Health Center aan de Nijverheidswei 1 en/of Beauty Center Noarderstatsjonsstrjitte 46 beide in De Westereen.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS

2,4 °C

Meting: 08.25 uur

18 inbraken

(30 dagen)

26 inbraken

(vorige maand)

 
Nieuwste items
Meest gelezen
 
 
5 jaar geleden
10 jaar geleden
15 jaar geleden