6,3 °C
 Regionaal nieuws
 Fotonieuws
 Videonieuws
 Vraag en aanbod
 Uitgaansagenda
 Misdaad in je straat
 Contact
 Zoeken
 Nieuwsarchief
 Adverteren

Nieuwe auto bij Rijschool van Buuren

Nieuwe auto bij Rijschool van Buuren

Publicatie: 
wo 09 mei 2012 18.00 uur

HURDEGARYP -

Goed nieuws bij Rijschool van Buuren! Nadat instructrice Maaike twee maanden terug al in een nieuwe auto is gaan rijden, heeft nu ook instructeur Jaap Boersma een nieuwe auto. En wel een rode Mazda 3, welke is geleverd door Van den Akker uit Leeuwarden. Zo is het wagenpark van Rijschool van Buuren weer helemaal up to date. Om dit te vieren is de eerste proefles gratis voor nieuwe leerlingen! (actie geldig tot 1 juni 2012).

Jaap is zeer tevreden met zijn auto, die uniek is door de vele opties die de auto heeft. De sideskirts en de MPS achterspoiler zijn de meest opvallende opties. Verder is de auto o.a. voorzien van TomTom navigatiesysteem, 6 versnellingsbak en stoelverwarming.

De eerste leerlingen hebben er inmiddels al in gereden en zijn zeer tevreden. De reacties lopen van 'vet' tot 'echt mooi' en alles wat daar tussen ligt. 'Ik heb nog geen negatieve reacties gekregen'. Jaap vertelt verder 'de bediening is heel eenvoudig en soepel. Door de pittige dieselmotor die er in ligt ben je vlot weg.'

Van der Akker beaamt dit, 'Mazda's staan bekend om de goede rijeigenschappen en de sublieme wegligging.'

Aangezien Jaap zeer tevreden is over de service van Mazda Van Den Akker Leeuwarden, blijft de auto daar ook in onderhoud. Zij zorgen voor een snelle afwikkeling bij onderhoud. Kortom de juiste formule voor een degelijke rijopleiding.

 
REGIONAAL NIEUWS
 
ONDERNEMEND NIEUWS
 
SPORTNIEUWS