15.4 °C

CDA wethouder staat portefeuille niet af aan collega

Publicatie: zondag 28 november

 

REACTIES

Ouwe jonges krentebrood,ouwe meisjes suikerbrood.

sasje uit Drachten

 

ook in de gemeentelijke politiek vertrouwen ze elkaar niet

diuwer uit Boornbergum

Wie vertrouwd elkaar nog wel in deze tijd?

Janvangent uit Brantgum

 

De VVD is een onbetrouwbare partij dat is de laatste jaren wel gebleken op landelijk gebied met Mark Rutte alles word weg gelachen bij de VVD en als de kat in het hoekje beland beginnen ze vals te worden. Het is hier toch duidelijk dat VVD Tytsjerksteradiel hier een beeldvorming wil voeden wat nergens op is gebaseerd ja op aannames. Het is wel duidelijk dat VVD Tytsjerksteradiel als een kat in de zak zit eerst verdwijnt Nienke Koopmans (en terecht) die nu namens BVNL in de raad zit (het lijkt wel VVD Den Haag) en nu snel de handen aftrekken van de pijnlijke ideeën en onderwerpen waar ze eerst zo voor waren (weet u nog 100% bouwen in de Warren) En vervolgens gaat de VVD met niet-onderbouwende aannames de Wethouder op een valse manier aanwijzen dat is puur Rutte tactiek!!

Waldruier uit Burgum

behoor je soms ook tot de kring rond de wethouder

garelli1972 uit Gytsjerk

 

Waldruier:
En waar staat dat stukje bewijs van je betoog dat de VVD eerst voor bouwen in de warren was...
Succes met het zoeken want je verkoopt kletskoek want allen het CDA, ChristenUnie en PvdA waren voor en GrienLinks, VVD, D66 en coalitiepartij FNP stemden tegen.

virtualizer uit Burgum

https://www.youtube.com/watch?v=Ch7QRtPyz0I

Klik bovenstaande link maar eens aan, hierin verteld raadslid Dineke Wagenaar van de VVD continue hoe graag de VVD Tytsjerksteradiel wil bouwen op de Warren. Het stond tevens in hun verkiezingsprogramma.

Waldruier uit Burgum

 

Vuile streek fan de vvd, komme sekers ferkiezingen oan!

nosaofnet uit Lutjegast

 

Kijk eerst maar eens van wie het land was, wat aangekocht is in de Warren en voor wat voor prijs

peukje uit Burgum

 

lytse bern, net best wol

nokko22 uit Houtigehage

 

Wil de burgemeester ons laten geloven als college, bestuur en ambtenaren dicht bij de bevolking te staan. Waar lees ik die opinie peiling? Door alleen al de serie Wâldnet/Tytsjerksteradiel te volgen komt er een totaal ander beeld naar voren. Het eigen vlees keuren is zelden kies!

Meilêzer uit Hurdegaryp

 

Met de VVD gaat Nederland ten onder

Ter info uit De Westereen

 

Gebben is zo fout als het maar kan! Terechte opmerking van Sjaak Hoekstra inzake inmenging projectontwikkelaar. Kijk eens wie er altijd aanwezig zijn bij vergaderingen rond woningbouw. Juist Zwanenburg!?! Kijk eens welke posities zij de laatste jaren hebben aangekocht in samenwerking met de gemeente!?! Juiste de gronden van van der Wiel bij. Wettermunt en de hoogspanningsmasten. Het halve voetbalveld ook naar Zwanenburg!?! Gebben en Gelbrig spelen een heel vies en smerig spel over de rug van ons.

bezorgdeburgumer uit Burgum

Niks aan toe te voegen.

virtualizer uit Burgum

 

Voor het geven van een reactie op bovenstaand nieuwsartikel dient u eerst in te loggen.

Log in

Nog geen account? Meld je gratis aan